Teekay Corp tinker kode TK

1415 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 25.11.2019 kl.13:09
Brugernavn : ger

Måske man blot skal lytte godt efter ... den 4.11 er det rent faktisk TK, som Lau anbefaler som 'spændende', selvom TNK også omtales positivt. Hvorom alting er - flere af disse tank- og gasaktier ser 'spændende' ud trods det sort image.


Venlig hilsen 

Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 24.11.2019 kl.12:15
Brugernavn : Jesper

Tak for svaret, kan godt se min investering har noget mere risiko (svære at vurdere) i forhold til TNK, så kan være jeg skal se om der kommer en mulighed for at sælge noget af den ud og skifte til TNK, mange tak for svaret, god søndag mvh Jesper


Besvar indlæg

Dato : 22.11.2019 kl.20:36
Brugernavn : Ukendt bruger

Nja, den aktie jeg har talt om og haft i Millionærkubben (ligesom jeg selv ejer en del af dem) er koncernens datterselskab TK Tankers (kode: TNK). De ejer råolieskibe i Aframax segmentet (110.000 TDW) mv. og har en fornuftig soliditet og gode udsigter.


Teekay Corporation (Kode: TK) er det øverste holdingselskab mv., som ud over nogle direkte ejerfohold i skibe både har ejerkontrol med TNK og med det bøsnoterede naturgastankskibsrederi Teekay LNG Partners (kode: TGP). Dette rederi er verdens største i denne branche, så vidt vides.


Teekay Offshore Partners (TOO) har man derimod forladt (desinvesteret) uden nogen reel betaling pga. for voldsom gæld. 


Pointen efter min meing er, at TNK er det regulære tanksrederi med 110.000 TDW råolieskibe (Crude Carriers), 110.000 Produktskibe (LR2) og 175.000 TDW Suezmax'ere til råolie. Det er mere overskueligt end TK moderselskabet, som du har købt. Men det er en smags sag (risikovurdering) og svært at bedømme pga. meget høj gearing i LNG-delen, der arbejder med lange transportaftaler og et andet marked end olietankere.


Jeg håber at svaret kan afklare din beslutning.

MVH og god weekend

Lau Svenssen, Aktieinfo


Besvar indlæg

Dato : 22.11.2019 kl.15:07
Brugernavn : Jesper

hej jeg har hoppet ind i Teekay Corp, da jeg hørte Lau nævne den 4/11 2019 i millionærklubben til kurs 5,48, nu er den nede i kurs 4,99, vil høre om den stadigvæk er værd at ligge I efter de er kommet med regnskab, eller man evt. skal skifte til andet rederi firma, ligger også i Torm og D/S norden 


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.