USA/FED - præsidentvalg

571 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 12.09.2019 kl.11:32
Brugernavn : Hans

Mht. Trump skal man huske hans karriere i erhverslivet er fyldt med nederlag - han er en af de meget få der er gået konkurs med et casino.

En strateg for republikanerne, Rick Wilson, har skrevet en bog "Everything Trump touches dies".

Og det kommer nok også til at ske med US økonomi ?


Besvar indlæg

Dato : 17.07.2019 kl.18:16
Brugernavn : John Stihøj

Nu er valgkampen jo kun lige startet, men der er ingen tvivl om, at Trump har stor magt. Også i forhold til FED. For med et overophedet arbejdsmarked burde FED jo nok afholde sig fra at sænke renten. Men Trump har TALT. Han vil have renten ned - aktierne OP. Hvad er det man siger: "Tomme tønder buldrer mest"? Trump spiller særdeles hårdt ud over for alle, men kineserne har givetvis ikke travlt med at få en aftale. Men det har Trump. US-økonomien er i risiko for at gå i recession, og det skal Trump for enhver pris undgå for at opnå genvalg. Der er for alvor gået politik i tingene, og så kan alt som bekendt ske. Jeg tror personligt, at man for tiden skal passe rigtig meget på. Optimismen er så udtalt,. at det nemt kan gå galt. Politikerne - heller ikke Trump - kan ikke styre markedskræfterne. Så pas på derude. 


Besvar indlæg

Dato : 17.07.2019 kl.09:16
Brugernavn : lhr

Det siges at FED vil sænke renten i nærmeste fredmtid, og dermed måske hjælpe amerikanske landmænd, som desværre ikke sælger så mange landbrugsprodukter til Kina som aftalt/forventet, men er det nok til at berolige markedet ?? eller har Trump 'overtalt' FED til sænke renten for at hjælpe Trump til et genvalg ?? Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

02-07-2020


Danmark: Q3 regnskab fra Chr. Hansen.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.