John Stihøjs indlæg på Investordagen 11-06-2019

605 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.06.2019 kl.18:22
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John, Beklager off topic, men kan du ikke hilse Lau og sige tak for en god grundlovstale i radio 24/7 :-) og så fortælle ham at der er et nymodens parti ved navn Liberal Alliance, som burde være lige noget for ham, da de netop arbejder hårdt fornat nedbringe skatten og reducere offentligt spild og regler og love. Det kan godt være at de kun stemmer 95% overens med det Lau ønsker, men det er da uendeligt meget bedre at stemme på dem end blot at lade være med at stemme, hvorved vi jo blot bibeholde de samme ræverøde hundehoveder, der har kørt vores økonomi, frihed og levestandard i sænk i årtier med deres fuldstændigt latterligt høje beskatning og offentlige spild i form af f.eks. to offentligt betalte fuldtidsansatte døvetolke til at mandsopdække en enkelt hørehæmmet studerende på det ingeniørstudie hvor jeg gik, eller specialskoler til utilpassede unge, som koster 1,2 mio kr om året pr elev! Tænk bare på hvor meget glæde og frihed alle de penge kunne give, hvis de ikke blev hældt ned i aktiviteter, der koster over 1 mio kr pr år, men kun giver modtageren en nytteværdi på 50-100tkr pr år - det er jo over 900.000 pr år i værdidestruktion som ingen får glæde af.


Besvar indlæg

Dato : 19.06.2019 kl.13:00
Brugernavn : John Stihøj

https://vimeo.com/342983246


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

24-01-2020


Kina er lukket.
Sverige: Regnskab fra Ericsson.
Norge: Regnskab fra Scatec Solar.
Tyskland: Indkøbschefernes indeks.
USA: Regnskab fra eBay, 3M Co.
Producenternes PMI-indeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.