Nybegynder - hvordan starter jeg?

2975 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 09.07.2019 kl.13:56
Brugernavn : Sandra Ry

Jeg var også ret grøn på aktiemarkedet (og lærer stadig hver dag), men for mig gav det god mening at starte et sted ved at tilmelde mig gruppen på facebook (godt nok for kvinder), som hedder: Moneypenny - Kvinder som investerer. 


Her er der mange kvinder, der gavmildt deler ud af deres tips. Mon ikke du kan finde lignende forum/grupper?


Selv har jeg valgt at bruge dele af min investering på aktier og dele på at satse på mit virke: https://maaltidskasser-online.dk/


Mvh Sandra Ry


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2019 kl.14:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Super spørgsmål. Jeg vil starte med at læse forskellige blogs og artikler om at komme godt igang. Ved en simpel Google søgning fandt jeg denne: https://mininvestering.dk/aktier-for-begyndere/ som du eventuelt kan starte med. Du skriver Fair-laan.dk, og jeg kender ikke denne, men hvis du har brug for et lån til at starte med, så kan jeg anbefale en guide som https://kviklaan-guide.dk/ idet denne ikke selv udbyder lån, men blot sammenligner dem. Du får derfor en objektiv guide for de listede lån. Husk blot på at det alt andet lige er billigst at undgå at låne penge :) 

Held og lykke med det Thomas 


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2019 kl.13:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej 


Jeg er meget interesseret i at komme ind på arktiemarkedet, da jeg har ladet mig fortælle, at det er en god investering. 

Jeg er naturligvis blevet frarådet at låne penge til at investere i aktier (selvom det er nemt og https://fair-laan.dk/ frister lidt..) 


Men mit spørgsmål er: Kan jeg, som nybegynder, kaste 1.000 kr. i en aktie og så stadig se profit? Eller har jeg brug for at investere flere penge, før jeg kan få noget ud af det? 


Jeg er, som sagt, helt grøn. Så jeg vil meget gerne høre jeres inputs!

Vh 

Thomas


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.