USA marked

487 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 07.11.2018 kl.18:32
Brugernavn : wilfred

Meget meget mystisk. Dette "midtvejsvalg", er næsten en tro kopi at midtvejs valget da Obama var præsident. I hans seneste periode, måtte han operere med "dekreter", da han ikke havde flertal i begge kamre.  Nøjagtig som Trump nu sidder. HVAD ER FORSKELLEN ??? Hysteriet vokser og vokser- Men facts er, at sådan går det tit i USA. Det har INTET med Trump at gøre. Hvis vi skal lidt ned på jorden igen, så har Trump faktisk "lagt æg i en kurv til en handelsaftale med Kina". Efter et "hårdt" pres på kineserne, har han lagt op til en "blødere landing" i denne handelskonflikt. Kineserne ved jo godt, at de industri-spionerer ad helvede til.   De er såmænd også ved at lægge an til en mere forsonlig linie med Trump, omkring den såkaldte "handelskrig". De HAR faktisk allerede givet flere indrømmelser. Denne forsoning, som nu ligger i "kortene", kan hverken senatet, eller andre instanser  i   USA lægge forhndringer i vejen for. DET vil JEG tro, at Trump vil udnytte til fulde. Problemerne i markederne ligger andre steder. Lige på DETTE område, har Trump godt fat.

Mit personlige fokus ligger på EU's udmelding om, at de STOPPER opkøb på markederne fra nytår 2019. DET vil da få en effekt. Som tidligere nævnt, ligger jeg tungt i norske og svenske aktier, da de performer MINDST ligeså godt som danske. Og fordelen er her, at stigende renter vil få både den svenske og norske krone til at stige.  Den danske krone er jo bundet op på kursen på euroen og det er nok MERE usikkert hvordan det udvikler sig.. Jeg køber og sælger stadig i norske og svenske aktier. men IKKE i danske. (og lidt i finske -  mener Nokia liger fint i forhold til G5-udviklingen + at Nokia jo har en hel del patenter, som INGEN kan tage fra dem. God vind til alle.Besvar indlæg

Dato : 07.11.2018 kl.08:10
Brugernavn : Lars Bech

Hej Revsbæk

Jeg flugter rigtig godt med din analyse. Krisen kommer og qua alle de lånte penge, så kan det blive grimt. Gårsdagens tillæg til Børsen havde 3 indlæg om turen herfra og de så også recessionsvarsler i 2019/2020.

Jeg har læst flere artikler om deres arbejdsløshedstal, som ikke er at sammenligne med Danmarks. Det er korrekt, at det er langtidsarbejdsløse som glider ud af statistikken og at mange er nødt til at have 2 jobs. Endvidere ser man også udfordringer omkring studenterlån, hvor det er problematisk at få tilbagebetalt lånet, da de tidligere white collar jobs ikke længere eksisterer og slet ikke med samme løn.

Jeg er enig i, at Trump er ved at grave en dybere kløft i økonomien. Hvor efterlader det USA i: isolationisme, da man ikke har råd til at være så udadvendt i omverdenen (krige og anden indsats), mere handelskrig med Kina og andre, mere aggressiv overfor Rusland (samme er set i Rusland, hvor man "opfinder" en ekstern fjende for at holde styr på det indenlandske).


Besvar indlæg

Dato : 05.11.2018 kl.17:09
Brugernavn : Revsbæk

USA's aktiemarked har virket ret nervøst igennem hele oktober med store fald og efterfølgende stigninger - men vel samlet set et fald i oktober.

Jeg så følgende på CNBC: "David Stockman: Epic downturn is here, brace for 40% market plunge".
Lau Svenssen udtalte i Millionærklubben i dag, at hvis bare republikanerne fortsat sidder på hele magten efter midvejsvalget, så er alt godt. Men at det nok fladede ud.
Jeg må sige, at jeg tror USA's økonomi kommer til at lide under Præsident Trumps, efter min opfattelse, vilde tiltag. Så måske ville det være godt, hvis demokraterne fik magt til at dæmpe præsidenten lidt ned.
De kører med et underskud på 4% af BNP så vidt jeg har forstået - der er stor ballade med Italiens 2% i EU. Og Præsident Trump har lovet at lette skatten yderligere efter midtvejsvalget med større statsunderskud til følge.

Der er kommet 250.000 flere i arbejde i oktober, arbejdsløshedsprocenten ligger mellem 3 og 4%. Spørgsmålet er så om det ikke fortsat er de lavtlønnede, der kommer i arbejde - og er det på fuld tid? Og kan man regne med arbejdsløshedsprocenten - så vidt jeg har forstået glider langtidsarbejdsløse blot ud af statistikken, så det kun er korttidsarbejdsløse, den omfatter.

Lad mig sige det på den måde - jeg er yderst tilfreds med, at jeg kun har en meget lille position i USA Small Cap aktier i min ratepensionsportefølje. Jeg tror USA - og måske resten af verden går i recession i 2019/2020.
Er det for pessimistisk?


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-06-2019


Sverige: Salgstal for perioden 01-03 til 31-05-2019 fra Hennes & Mauritz.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.