6. november 2018

589 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 29.10.2018 kl.14:15
Brugernavn : John Stihøj

Det er givetvis en holdning mange deler - en svækkelse af Trump er godt - set fra vores side af Atlanten.


Men vi skal nok se det fra den modsatte side. Hvordan vil amerikanere se på, at deres præsident svækkes og kan det medføre at vi får en helt anden reaktion - at USA-aktierne falder og trækker resten af verden med ned. Selvom frygt for en handelskrig reduceres, kan det give modsatrettet reaktion.


Besvar indlæg

Dato : 29.10.2018 kl.11:24
Brugernavn : Bjarne

Nu kender jeg ikke til deres regler. Men man kan vel ikke forestille sig, at "handelskrigen" kan rulles tilbage, hvis det hele mere eller mindre forløb sig på en positiv måde - set fra vores synspunkt?

Men bare det, at han kan stækkes væsentligt.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 29.10.2018 kl.10:38
Brugernavn : John Stihøj

Det er virkelig et godt spørgsmål. Senatet bliver vanskeligt, idet 26 ud af de 34 på valg er demokrater. 10 af disse er på valg i stater, som Trump vandt ved præsidentvalget. Før valget står det 51/49 med fordelingen af de 100 folkevalgte.


Til repræsentanternes hus er alle 435 på valg. Vinderen tager alle udvalgsposter. HVIS demokraterne får flertal i repræsentanternes hus kan det blive to vanskelige år for resten af Trumps regeringsperiode.  Trump vil få vanskeligt ved at gennemføre hans konfrontatoriske linje omkring toldtariffer og handelskrig med et Hus med flertal af demokrater. Og hvad vil det så betyde for finansmarkederne? En svækket præsident - ikke godt. Bortfald af frygt for en eskalering af handelskrigen - godt. Hvad der vægter mest er vanskeligt at vurdere, men umiddelbart mener jeg, at bortfald af frygt for handelskrig vil være godt for finansmarkederne. 


Det bliver en spændende aften/nat i næste uge.


Dette er mit gæt. Man lad mig gerne inspirere af andres vurderinger. Dette er vigtigt - så lad os få noget debat herom. TAK.


Besvar indlæg

Dato : 28.10.2018 kl.09:05
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes at vi har læst/hørt meget lidt om, hvordan man forventer aktiemarkedet vil reagere, hvis demokraterne får et godt valg og vinder Repræsentanternes Hus. Og ikke mindst, HVIS de også vinder Senatet, som bliver mere vanskeligt.

Så, hvordan vil markedet reagere?

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-06-2019


Sverige: Salgstal for perioden 01-03 til 31-05-2019 fra Hennes & Mauritz.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.