FLSmidth - Stoploss

723 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 18.10.2018 kl.17:59
Brugernavn : John Stihøj

Mit venstre knæ siger mig, at FLSmidth er på rette vej til langsigtet at kunne skabe værdi for os investorer. Jeg deltog i en præsentation, som IR-chef Pernille Friis Andersen holdt i Dansk Aktionærforening i Kolding for nylig. De har en masse nye innovative produkter på hylden, og generelt står de stærkt i markedet. Hvad der sker på den korte bane vil altid være usikkert, men på sigt (12-18 måneder) føler jeg mig overbevist om, at aktien står foran en stor optur.


Besvar indlæg

Dato : 10.09.2018 kl.15:14
Brugernavn : John Stihøj

Det er nok en god ide. Og ja - vi sender en mail til vore abonnenter straks vi handler - køb eller salg. Du kan også tilmelde dig en SMS-service, såfremt du ønsker at få besked på mobilen. Du kan se mere om denne service ved at logge ind på din medlemsside.


Besvar indlæg

Dato : 10.09.2018 kl.15:00
Brugernavn : LOTL

Hej John,

Jo det giver fin mening. Måske jeg så vil undgå at sætte SL fremover, så jeg ikke får solgt for tidligt. Jeg går ud fra at I melder ud til abonnementer, når I sælger ud.

Tak for hurtigt svar.

Mvh

Lotte


Besvar indlæg

Dato : 10.09.2018 kl.14:23
Brugernavn : John Stihøj

Vores stop/loss er altid indikative. Som udgangspunkt gør vi i "rød" alarm, når Stop/loss rammes, men vi sælger ikke automatisk ud. Men situationen følges tæt - i dette tilfælde har vi ikke solgt, da vi finder det sandsynligt med ny stigning. Men nyt - afgørende brud - under 375 vil tvinge os til alvorligt at overveje lukning. Giver det mening? Ellers skriv igen.


Besvar indlæg

Dato : 10.09.2018 kl.12:29
Brugernavn : LOTL

Jeg har haft SL på 375,- på FLS som  i  Aktieinfos modelporteføljen.  Mine aktier blev solgt i sidste uge på denne stoploss, men Aktieinfos modelportefølje  har stadig FLSmidth aktien?

Burde modelporteføljen ikke have solgt på denne stoploss? Eller er der noget jeg har misforstået.


Mvh

Lotte


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-06-2019


Sverige: Salgstal for perioden 01-03 til 31-05-2019 fra Hennes & Mauritz.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.