Netcompany

4249 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 06.03.2019 kl.09:24
Brugernavn : John Stihøj

Netcompany stopper bestræbelserne på at købe en specifik virksomhed i Sverige, Finland eller Holland. Det er ærgerligt, da en del af strategien jo netop er opkøb. Men det er klogt ikke blot at købe for at købe. Parterne kunne ikke blive enige om prisen, og så er det nok bedst at strække våben og sige nej tak. For mig viser det, at ledelsen ikke er villig til vækst for enhver pris, og det er godt.


Besvar indlæg

Dato : 17.06.2018 kl.12:13
Brugernavn : John Stihøj

H+H er faktisk allerede i gang med emissionen. Kan ikek huske, hvornår man skulel eje aktien for at være med i emissionen. Det skal du måske lige spørge din rådgiver om. Men ellers er H+H et godt langsigtet køb efter min mening. Det tyder på. at du omkring Netcompany har fået en rigtig god rådgivning fra din bank.


Besvar indlæg

Dato : 17.06.2018 kl.12:01
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak John, jeg spurgte min rådgiver om principperne ved en børsintroduktion og foreslog Netcompany

men jeg sagde også at jeg ville hurtigt ud igen, det var så ham som ringede og sagde at han ville forslå salg nu.

Han har så foreslået H+H ud fra en forventning om at de nok snart søger kapital på børsen.

Den har jeg så også købt lidt i.


Besvar indlæg

Dato : 17.06.2018 kl.11:33
Brugernavn : John Stihøj

Til lykke med den flotte og hurtige gevinst. Jeg synes også det er flot, at du har holdt ved i over en uge, for det må have været fristende at tage gevinst tidligere. Hvad gør man så nu? Personligt kan jeg ikke købe aktien i over 200, og den ser stærk ud (mange porteføljeforvaltere har bare villet have aktien - koste hvad det måtte koste), og de sælger næppe med det samme. Hvis alt går vel kan aktien stige til 275-300 i 2021. Aktien har altså vundet meget af potentialet i den første uge. Så jeg må vente. 


Besvar indlæg

Dato : 13.06.2018 kl.11:57
Brugernavn : Ukendt bruger

Opdatering Netcomany


Jeg købte for (eller fik lov at købe for..) 69.000 kr. og har lige solgt dem igen til 92.000 kr.


Det er 33% Besvar indlæg

Dato : 12.06.2018 kl.08:24
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg holdt mig fra aktien og har det fint med, at aktien er steget flot siden da.

Jeg kiggede lidt på NNIT, der tjener lidt flere penge end NetCompany, men handles til en markedsværdi på 40% af NC. Det finder jeg lidt bekymrende. Jeg så, at André ville ekspandere til 2-3 andre lande. Det skal bare gå godt ellers er prissætningen alt for høj.


ATEA er ikke helt samme firma, men det er pt. mit take indenfor IT, som jeg ellers slet ikke har noget af. Har kigget lidt på svenske Know-IT.  Har tidligere kigget efter tyske selskaber indenfor sektoren, men blev købt ud af selskabet.


Besvar indlæg

Dato : 01.06.2018 kl.17:34
Brugernavn : John Stihøj

Tegningen lukker for ordrer op til 3 mio. kr. mandag den 04-06 kl. 16.00 - altså to dage før tid. Efterspørgslen er tilsyneladende stor. Det peger i retning af en emissionskurs i den øvre del af intervallet 135-165. Så må vi se, om der er plads til aktiestigninger fra dag 1 (første noteringsdag den 07-06), hvilket der jo er mange der satser på. Jeg har besluttet ikke at gå med i emissionen, da udbuddet svarer til en P/E tæt på 30 for 2018 estimaterne. På langt sigt kan aktien dog blive god. Hvis ledelsen kan holde en vækst på 25 % årligt og en fordobling af EBT i forhold til 2018, så kan aktien ved en P/E 20 bære en kurs på 275-300 i 2021. Jeg vil dog godt lige se, hvordan aktien gebærder sig i dagene/ugerne efter børsnoteringen.


NB: Jeg er positiv på langt sigt. Kortsigtet er jeg mere usikker. 


Besvar indlæg

Dato : 01.06.2018 kl.11:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Har hørt en del om NetCompany - og kun godt. Men der er også risiko i aktien. Så meget vækst kræver noget af en organisation, hvor de da også forsøger at gøre ting på en anderledes måde for netop at integrere medarbejdere hurtigt.

Personligt synes jeg, at for meget allerede er priset ind og derfor vil jeg kigge mod allerede noterede selskaber 

for at få hjælp af TA. 


Jeg har nemlig norske ATEA i forvejen. 

NNIT holder jeg øje med og så er der svenske Know IT.


mvh Lars Bech


Besvar indlæg

Dato : 30.05.2018 kl.12:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har lagt bud på køb for 200.000 kr.


Det udsprang egentlig af oplægget om Storebrand, min rådgiver mente dog at jeg allerede have en god portefølje i forsikring, såmfornspredningens skyld skulle jeg se på noget andet.

Jeg spurgte lidt ind til det med børsintroduktion og hvordan det fungere, og jeg nævnte så Netcompany om det kunne være noget.
Besvar indlæg

Dato : 30.05.2018 kl.10:01
Brugernavn : John Stihøj

Netcompany er på vej på Børsen til en børsværdi på 6,75-8,25 mia. kr. baseret på en udbudskurs på 135-165 kr. 

Baseret på regnskabet for 2017 og de gode forventninger til 2018 er aktien ingenlunde billig. Men ledelsen forventer vækst på ca. 25 % årligt organisk frem til og med 2021, hvor EBT-marginen samtidig skal blive fordoblet. Det er ambitiøse mål, men realiserbare. De har nemlig præsteret vækst årligt siden 2000 på gns. ca. 25 %. Overskuddet skal bringes markant op ud fra stordriftsfordele. Hvis ledelsens mål om ca. 25 % årlig organisk vækst og en fordobling af EBT (procentuelt) kan aktien stige til 275-300 ved en prissætning på P/E 20. 


Jeg finder casen interessant, men også behæftet med risiko. Jeg går derfor næppe selv med i emissionen med mindre det kan ske i den nedre del af intervallet - og det sker næppe, da de jo har clearet kursintervallet med store institutionelle investorer.


Mit spørgsmål er: Hvordan ser I andre på Netcompany? Har I tænkt jer at gå med i tegningen, og i givet fald vil i så sætte en øvre grænse for et køb?


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.