Universal Financial Holdings

977 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.07.2018 kl.22:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Q2-regnskabet var godt nyt for alle de lykkelige aktionærer.

ROE på 37.8%, net combined ration på 78 og et overskud per aktie på 1.29 USD. God vækst både i Florida og andre stater, hvor de er ved at udbrede selskabets aktiviteter.

har købt egne aktier for 8.4 mio. USD til et gennemsnit á 33.48. Markedet tog godt imod regnskabet og aktien lukkede i 42.05 USD.

til opkøb af egne aktier er der stadig 8.7 mio. USD.

jeg er meget glad og tilfreds og er lang i aktien. 


Besvar indlæg

Dato : 26.07.2018 kl.22:06
Brugernavn : Ukendt bruger

Q2-regnskab


Besvar indlæg

Dato : 06.06.2018 kl.08:56
Brugernavn : Ukendt bruger

Udbyttet hæves fra 0.14$ i kvartallet til nu 0.16$. Det kunne markedet lide.

Endvidere har de fået fornyet en masse genforsikringsaftaler, så de er bedre dækket, men til samme pris. En fantastisk god situation for selskabet.

Jeg holder fast.


Besvar indlæg

Dato : 29.05.2018 kl.18:29
Brugernavn : John Stihøj

Hvor er det dejligt, at du deler dine gode investeringer med os. Tak for det Lars.

Ville ønske jeg selv kunne finde sådanne og så turde købe. Jeg tør ikke købe uden at jeg sætter mig dybt ind i aktien, og for tiden har jeg ikke tid til det. 


Besvar indlæg

Dato : 28.05.2018 kl.10:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej forum

Endnu en aktie fra min portefølje, som jeg gerne vil præsentere for jer.


Jeg har været i aktien i lang tid og er blevet gjort opmærksom på den af en aktie-bekendt for flere år siden og har fulgt den længe inden, at jeg valgte at købe til den langsigtede portefølje.


Selskabet er et forsikringsselskab lidt i stil med norske Protector, hvor man forsøger at bryde den meget traditionelle forsikringsverden lidt op ved at satse på web-løsninger. Selskabet opererer ud af Florida, men har fået forsikrings-licens til flere og flere stater i USA, så risikoen kan spredes og den potentielle kunde-masse udvides betydeligt. Florida var sidste år udsat for en meget slem orkan Irma, som gav aktien gevaldige klø (fra 26 til 16), men aktien har rejst sig og mere til. En nærlæsning af regnskabet 

og udtalelser fra selskabet viser, at uanset hvor ulykkelig orkanen var, så har UVE klaret det mere end flot, idet man også har en service-afdeling, som har arbejdet hårdt på at hjælpe kunderne og det har de tjent godt på. Overraskende nok, 

så er det faktisk blevet billigere nu for UVE at gen-forsikre sig, hvilket er en helt vild ideel situation.


Selskabet har en ROE på over 25% og en Combined Ration på under 85. Samtidig med stigende renter, så er det virkelig godt for selskabet.


Link til 4-traders.com : http://www.4-traders.com/UNIVERSAL-INSURANCE-HOLDI-15099694/?type_recherche=rapide&mots=univer


Teknisk er selskabet brudt over all-time-high, så jeg rider pt. bare med på trenden. 

Jeg anser selskabet for at være rigtig godt drevet med gode tiltag for at øge indtjeningen fremover. Pt. udbetaler selskabet 0.14USD i kvartallet, men med den gode balance og indtjening in mente, så kunne denne øges ligesom selskabet kunne begynde at købe egne aktier op igen (de har gjort det tidligere, men jeg kan ikke finde om de gør det pt.).


Der er kun 2 analytikere, som følger aktien i USA, så aktien flyver nok godt under radaren.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

08-07-2020


Tyskland: Regnskab fra Cropenergies.
USA: Regnskab fra Bed, Bath & Beyond. Salgstal fra Costco Wholesale.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.