Storebrand

2631 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 10.08.2018 kl.09:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Ny ATH i 71,35. Det ligner samtidig et brud på en rektangel-formation, hvilket i min bog er et kraftigt købs-signal med god performance. På omkring 1 års sigt åbner det for kurs 80.


Besvar indlæg

Dato : 12.06.2018 kl.08:21
Brugernavn : Ukendt bruger

Nu i højeste kurs siden august 2007 - det er pre-finanskrisen. Det er godt gået af Storebrand. Købssignalet er intakt og kursen er nu fri af 68. Jeg holder ved.


Besvar indlæg

Dato : 28.05.2018 kl.07:40
Brugernavn : John Stihøj

En aktie jeg aldrig rigtig har beskæftiget mig med. Men deres omfang af porteføljepleje er godt nok imponerende i omfang. I en sammenligning med danske forsikringsselskaber ligger aktien billigt med en P/E 2018E på 13, mens de samme tal for Tryg og Topdanmark ligger på hhv. 21 og 18. Mon ikke aktien falder lidt sammen med det øvrige Norge som følge af olieprisens fald? Måske det kan give en god indtrædelseskurs? Eksemplet med Storebrand viser, at der uden for Danmarks grænser findes mange aktier, der er billigere end danske sammenlignelige selskaber.


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2018 kl.22:22
Brugernavn : Ukendt bruger

Det følger jeg lige 


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2018 kl.22:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej forum

Jeg vil henlede jeres opmærksomhed på norske Storebrand, som er en meget stor spiller indenfor forsikring, asset management og opsparing. De har over 2 mio. norske privat-kunder og svimlende 707 mia. NOK under forvaltning.


Jeg har været lidt inde og ude af aktien og er pt. i aktien.

Jeg finder den særdeles interessant, da den ligger lige på vippen mellem købs- og salgs-signal. Hvis aktien bryder op, så udløses et brud på en rektangel-formation, hvilken har en stor performance-grad (se mere på trendbibelen.dk - https://youtu.be/XOyQm90vnkI - lavet af norske investtech, som driver grund-forskning i teknisk analyse (ja, det kan man altså få støtte til i Norge)).

Deres indtjening har været i god bedring i flere år. Høj dividende (4,6%) og udbytte-grad. Positive analytikere med 

opjustering af forventet EPS.

Jeg gør opmærksom på, at de afholder kapitalmarkedsdag i London den 31. maj. Det kan blive en udløsende faktor - i både den ene eller den anden retning.Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.