Polarcus

554 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.05.2018 kl.21:51
Brugernavn : Lars Bech

Hej John

Jeg forstår din skepsis :-)

Min tilgang til denne aktie har været :

- interesse trigget

- der er udsigt til markant bedre kapital-forhold, dvs. tiltro til fremtiden hos långivere.

-  sektoren har ligget meget tungt i flere år og de har været nødt til at skære til. Når indtægterne ikke vil komme i en lind strøm, sp skæres der. 

- ordrebogen er i fremgang.

- hvis indtjeningen kan gå i plus, så kan der beregnes almindelige nøgletal på aktien, hvilket kan øge interessen markant.

- turn-around case.

- TA ser rigtig fin ud på både kort og lang sigt. Særligt rektangel-formationer er interessante. Momentum er god på den korte bane. Volumen-balancen er positiv på alle tids-horisonter (høj volumen på stigninger og lav volumen på fald - købere betaler højere priser for at komme ind i aktien).

-  jeg kigger efter insider-køb. Det er desværre ikke tilfældet for Polarcus.

-  jeg investerer efter forskellige investeringsstrategier. Primært af-arter af momentum-strategier eller trend following. Rektangel-formationer er absolut mest interessante. 

- Har for 1 måned siden suppleret med Falcon Invest Global Momentum både på grund af, at jeg er meget stor tilhænger af momentum, risiko-spredning og kender idé-manden bag deres strategi.

- pga. risikoen i denne aktie (stærkt volatil), så starter jeg altid med frimærker og følger aktien. 

- supplerer, hvis TA bekræfter, at aktien gør det ønskede (supplerede ved luk over 2.12, som var et vigtigt punkt).


Så jeg synes egentlig, at jeg bruger mange parametre for at afgøre om aktien er værdig til porteføljen (har nok 15-18 forskellige 

aktier med forskellige karakteristika og tidshorisonter for investeringen).


Kombinationen af momentum og value har vist sig over tid at performe endnu bedre på lange investeringshorisonter end momentum alene (kilde: falcon invest og forskning). Men jeg går ikke efter value, da jeg er gladest for momentum. Det øger risikoen, men det accepterer jeg (for nu).

Er ved at kigge på en model til konjunktur-cykler formuleret af bl.a. Teis Knuthsen i 2009, da han arbejdede for Nykredit Asset Management. Han taler et meget klart sprog 

synes jeg.


Besvar indlæg

Dato : 24.05.2018 kl.18:26
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lars.


Det er vel nok dejligt, at du deler dine erfaringer med os andre. 

Personligt synes jeg dog den minder lidt om en pennyshare - ikke en ondt ord herom - men er risikoen ikke lidt stor? Jeg er ikke gået i dybden og kender ikke aktien. Men baserer du udelukkende dit køb på TA? Og naturligvis din tro på, at der kan komme overskud over tid? Jeg afstår nok fra at købe aktien, men lad os endelig blive klogere. Tak for det.


Besvar indlæg

Dato : 23.05.2018 kl.10:06
Brugernavn : Lars Bech

Hej forum

Polarcus fangede min opmærksomhed en dag på et chart og jeg dykkede lidt dybere ned i aktien på http://www.4-traders.com/POLARCUS-LTD-5628134/news/Polarcus-first-quarter-2018-Improved-capital-structure-and-increased-market-activity-26611532/

Og jeg kunne lide udviklingen og udsigten til, at der kunne begynde at komme et overskud samt, at der er lavet en gældsomlægning og en plan frem til 2022. Det skaber ro på bagsmækken. De har efterhånden en pæn ordrebog.


At den så TA-mæssigt så umanerligt spændende ud gjorde, at jeg investerede et frimærke i aktien.

Den brød en rektangelformation ultimo april, hvilket jeg har gode erfaringer med. I første omgang kigger jeg mod 2.80, som er en gammel bund, men hvis resultaterne forbedrer sig, så er der åbent for 3.25. Aktien er dog ganske volatil.


Andre som følger aktien ?


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.