Torm PLC TRMD

2367 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 26.04.2018 kl.12:06
Brugernavn : hlo

Bare til information er det nu lykkedes mig i går at købe ca. 1.000 stk Torm PLC aktier (TRMD), i det restriktioner lige er blevet fjernet.


Besvar indlæg

Dato : 23.04.2018 kl.14:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Meningen med en US-listing er at opbygge kendskab og handelsvolumen i aktien, som måske med tiden kan blive stor derovre og ikke kun en skygge. Der er en en række tankrederier noteret i USA, altså et miljø for denne branches investorer. Oaktree's beholdning fra US-tegningen i januar er formentlig tiltænkt at blive placeret videre ud i markedet ved salg til andre, langsigtede investorer, men de (Oaktree) vil jo ikke forære disse aktier væk. Men, men , men ting tager tid....


Indtil videre må man som investor benytte den danske børs, hvor der burde være nok TORM aktier at købe og tilsvarende adgang til at sælge dem igen, når den tid kommer. 

Lau Svenssen 


Besvar indlæg

Dato : 21.04.2018 kl.14:15
Brugernavn : hlo

Har forsøgt at købe gennem mægler i New York. Han oplyste forleden, at "there is a hard restriction on all trades on Torm PLC. Unfortunately no one can place an order on this". Er der nogen, som kan forklare dette, når hensigten med børsnotering i USA var at skabe et marked, som Oaktree og andre kunne få gavn af på sigt?

Henrik


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.