Gomspace

10160 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 15.01.2019 kl.11:02
Brugernavn : John Stihøj

A-ha. Så forstår man jo bedre den eksplosive opgang. Jeg læste i går lidt op på Ske and Space, der jo skylder GS penge og er selskabets vigtige kunde. Så vidt jeg kunne se, har de betalt 1 mio. EUR her i starten af januar, hvilket er en delbetaling for den skyld på 21 mio. SEK de skylder GS. 2 mio. EUR skulle blive betalt inden for et par uger. Så må vi se, om det sker. Jeg synes perspektiverne for GS er spændende, men jeg bryder mig ikke om, at de er så afhængige af en enkelt kunde, der samtidig er i økonomiske problemer. Men man skal vel bare holde fast og se, hvor langt op det rækker, eller hvad?


Besvar indlæg

Dato : 15.01.2019 kl.10:59
Brugernavn : ger

Det svenske Di havde i går GomSpace på deres Stockpicking liste over mulige gode investeringer i 2019 (det er altid bedre at tænde nok så lille et lys end sidde i mørke, som vi siger :-)).


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 04.01.2019 kl.14:14
Brugernavn : John Stihøj

En temmelig dårlig nyhed fra GomSpace:


Stockholm, January 4, 2019. GomSpace Group AB (the “Company”) is following up on information from the third quarter interim report. In the report, it was disclosed that a payment of T.SEK 20,592 from our customer Sky and Space Global was, as per agreement, expected to be received during the fourth quarter 2018. The payment is not contested by Sky and Space Global but is still outstanding due to their current cash flow situation. We have a constructive dialogue with Sky and Space Global regarding a new payment plan in order for them to be able to solve the situation and make the payment in full. We have already taken their cash flow situation into account  and the situation does not have any impact on our long-term ambitions


Besvar indlæg

Dato : 07.06.2018 kl.12:11
Brugernavn : ger

Jeg fik suppleret med et pænt bunt lige under og omkring 60 for nylig, så nu er der god balance igen efter de seneste stigninger. Og ja, der er noget underliggende spekualtion, men i min kikkert ser det egentlig OK ud - al den stund ledelsens langsigtede udmeldinger også holder vand. Jeg har kikket lidt rundt for at finde 'håret i suppen', men ud over en af omstændighederne styret høj p/e, er der egentlig ikke dukket noget specielt op på min rader - hverken neg elle pos. Hvad tænker I om de seneste uger ... og tiden fremover?.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 27.03.2018 kl.17:48
Brugernavn : John Stihøj

Aktieemissionen blev gennemført til 60 SEK. Jeg troede det var bunden - det var det så ikke. Aktien bør koste min 125 SEK, men det er først i 2021 og under forudsætning af, at selskabets Guidance efterleves. Den burde kunne komme igen, men på den korte bane er der nok ikke den store hjælp at hente, da markedet er meget spekulativt og svingende. Det skal blive bedre igen, tror jeg.


Besvar indlæg

Dato : 27.03.2018 kl.17:02
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes godt nok, at det er ved at se lidt træls ud med kursen på Gomspace.

Jeg havde nok troet, at den vile stoppe sin nedtur omkring 60. Men mønsteret har stort set været det samme i lang tid.

Først en stigning om formiddagen - og så en længere nedtur resten af dagen.

Jeg får kuldegysninger, når jeg tænker på Fingerprint. Men man kan ikke sammenligne den med Gomspace.

Er der nogle tanker om denne "lidt spændende" aktie.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.