Zealand Pharma

1008 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 19.01.2018 kl.23:18
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære Kpn

Er da ked af at du har åbnet en ny tråd så andre måske glemmer at læse alle de udmærkede tidligere indlæg og at du er blevet træt af Zealand Pharma.Må minde dig om ,at du har bevæget dig ind på biotek, som jo er præget af knald eller fald.Firmaet er ikke gået falit endnu og jeg finder det meget usandsynligt at de gør.De har faktisk en fornuftig pipeline og en knalddygtig dame i spidsen.Tålmodighed er åbenbart ikke din spidskompetence og så er mit korte råd til dig,men udelukkende til dig :Sælg!
Besvar indlæg

Dato : 19.01.2018 kl.22:50
Brugernavn : Ukendt bruger

I har nu, “glødende” og med køb/køb næsten hvergang anbefalet Zealand Pharma siden juni 2014. Næsten 4 år. I 2014 var kursen ca. 75 og nu i 2018 omkring  90. Snart 4 år uden jeres forudsigelser er blevet indfriet. Er jeres anbefalinger ud fra devisen “Vi får ret sikkert ret men der kan gå meget lang tid (mange år)”?  Markedet tager jo ikke fejl så hvorfor fortsætter I med køb/køb (med mindre det er ovenstående opskrift)?


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.