Bitcoin kurs 2018?

2897 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.04.2018 kl.10:03
Brugernavn : John Stihøj

Har lige læst en artikel om en såkaldt Bitcoin Guru kaldet Tim Draper. Han er en guru, fordi han i 2014, hvor Bitcoin kostede 413 USD udtaltte, at Bitcoin i løbet af 2017 ville ramme 10.000 USD. Det gjorde værdien jo som bekendt, så han er jvf. flere medier nu en guru. Og denne guru kommer nu med et nyt udsagn om 2022, hvor han vurderer, at Bitcoin kommer til at koste 250.000 USD. Mon ikke manden er temmelig lang i Bitcoin? 


Jeg forstår stadig ikke, hvorfor værdien af Bitcoin skulle stige i pris. Og den underliggende værdi er jo nul. Hvis der er folk derude, som kan forklare, hvorfor Bitcoin skal være så interessant, så vil jeg meget se frem til at sådant indlæg.


Besvar indlæg

Dato : 01.01.2018 kl.19:49
Brugernavn : Ukendt bruger

Den 28.dec var der en fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, i millionærklubben (meget lyt-værdigt), som kom med den gode pointe, at i og med at der kun kan udstedes en vis mængde bitcoin, vil alle dem der miner jo før eller siden miste interessen (da antallet af bitcoins man får pr "mining-aktivitet" enten vil falde kontinuert (velsagtens logaritmisk), eller pludselig falde til nul (hvis vi antog, at belønningen pr mining-aktivitet forblev konstant til kassen var tom (eller rettere fuld), hvilket vel vil sætte noget af en dæmper på muligheden for fremtidige transaktioner.


Desuden synes jeg at det lyder helt sindsygt, at det kræver ligeså meget energi (effekt) at køre bitcoin-systemet, som hele Danmark! :Oo


Har ingen bitcoin - hellerej tulipaner.


Besvar indlæg

Dato : 29.12.2017 kl.19:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Bitcoin exploderer og går mod nul ! MEN hvornår ?


Meget interessant tråd og reelt ved vi jo intet om fremtiden for bitcoin...

Jeg tænker følgende.

1. i en tid med så rigelig pengeforsyning leder alle efter afkast - alt bliver prøvet

Jeg læste for et år siden om lyserøde diamanter,de er sparsomme og en hype opstod. sådan er det med meget !!

2. speculation vil altid være en del af markedet - og især i opgangstider. I asien har de en meget voldsom tilgang til 

den slags og vi hører i dag om Sydkorea hvor fænomenent åbentbart er særlig aktuelt.

3. bandit penge skal finde et sted at stå. de kan ikke sættes på bankbogen


Samlet ligner det en traditionel boble - og gevindsten ligger hos dem der købte tidligt.

os der sidder og skriver idag er tabt og kom alt for sent... tror jeg


Jeg har ikke bitcoin og kommer aldrig til at eje bitcoin.Der er ikke en underliggende værdi og vigtist der er ikke et system som kan fastholde tilliden til bitcoin. Tillid er alt afgørende.

forestil jer at mængden af bitcoin bliver 100 doblet - selvom man har lovet det modsatte. Katastrofe.!!

Hvem bestemmer iøvrigt dette - og kan vi stole på dem. Er der tillid ?


Iøvrigt. Jeg har afviklet min gearing i nov. 2017 og går forsigtigt ind i 2018.Det blev et rigtig godt 17 og økonomien i 18  bliver givetvis også fremravende men aktiemarkedet kan godt slå bak. Det handler for mig at se om hvornår tilliden i markedet forsvinder og det kan ske nårsomhelst. Hold øje med renter og de store investorer.Ikke hvad de udtaler i børsen men hvordan de handler...


Godt nytår.Besvar indlæg

Dato : 29.12.2017 kl.11:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Ideen med digitale enheder eller handelsvaluta er vist nok at man kan skabe en global digital handelsplatform hvor der med anvendelse af block-chain teknologi kan undgås og skabes en reduktion af en række omkostninger og dokumentationskrav – hvorved handel bliver billigere og mere effektiv. Lige nu er block-chain meget langsomt og kræver en masse energi for at gennemføre en transaktion – det kan nok løses teknisk over tid.


Bitcoin (som er en af mange digitale enheder) har potentiale til at blive den digitale enhed der skal anvendes i en sådan global handelsplatform. Hvis det bliver bitcoin der vælges vil dem der ejer bitcoins formentligt kunne modtage et lille udbytte for hver transaktion – derfor vil der være en underliggende værdi tilknyttet bitcoins baseret på handelsvolumen. Lige nu er denne værdi svær at vurdere og bygger på forventning om at bitcoin bliver en stor digital handelsvaluta. Kursen på at veksle bitcoins til normale valuta - fx US dollars - er lige nu drevet af spekulation og hype.


Godt nytår 


Besvar indlæg

Dato : 29.12.2017 kl.10:40
Brugernavn : John Stihøj

Det er et interessant spørgsmål, der her rejses. For mig er det vigtigt at jeg forstår, hvad jeg investerer i, og at der er klarhed over, hvordan jeg igen kan sælge. Jeg kan med minge ringe begreber og gammeldags indstilling ikke forstå, hvordan værdien af kryptovalutaer skabes eller rettere hvilken værdi der ligger bag. Jeg kan forstå en USD, hvor der står en centralbank bag med back-up for værdien.


Omkring Bitcoin og kryptovalutaer kan jeg ikke se nogen som helst underliggende værdi. Værdien skabes - jvf. mine forudsætninger - udelukkende ved, at du kan finde en ny køber, der er villig til at betale prisen. I et opadgående marked er det muligt - der er altid en køber. Bitcoin hypes i en uhørt grad, og mange helt almindelige mennesker går med på "legen", for her kan der jo tjenes penge (man glemmer nok i iveren efter profit, at der også er en stor risiko). Succes avler succes. Flere og flere vil med på vognen.  Så længe der stadig er købere, kan prisen stige videre. 


For mig at se er der tale om en form for pyramidespil. Find nye folk, der vil investere - og jo flere der gør det - jo mere tjener jeg selv. På et tidspunkt stopper det. Det ligner for mig "Kejserens nye klæder". Pludselig vil det gå op for alle, at der ikke er nogen vedvarende værdi bag disse kryptovalutaer, og såfremt det sker, kan værdien af Biocoin reelt falde til NUL næste år. 


Nu må vi se, hvor slemt det går, og hvor højt op vi kommer indenda. Hypen er enorm. Jeg får dagligt 10-15 mails med besked om, at min Bitcoin konto er klar til udbetaling - jeg skal blot lige oplyse mit kontonummer. Der slås plat for hele konceptet. 


Sydkorea står for 20 % af al handel med kryptovalutaer. Regeringen overvejer regulativer, da man frygter at mindre investorer mister deres opsparing. 


Det er en kæmpe boble, et pyramidespil uden underliggende værdi. Pas på derude. En bristet boble kan nemlig også sende dønninger videre til resten af de finansielle markeder - især hvis værdistigningen fortsætter til nye højder inden braget kommer.


Besvar indlæg

Dato : 29.12.2017 kl.09:30
Brugernavn : Lars Bech

Hej EJ7788

Rigtig godt spørgsmål og jeg gad godt vide begrundelserne for andres bud på kursen.

Der er jo ingen fundamentale ting omkring BitCoins. Der er jo intet produkt som så, som du kan sælge til andre igen og igen og tjene penge på.


Man kender output-siden. Man kan matematisk beregne, hvor mange bitcoins som tilføres. Energiprisen og CPU-kraft har betydning for om det kan betale sig at "udvinde" en BitCoin.

Men hvad med konkurrencen mellem blockchain-valutaer ?  Hvordan vil det påvirke ?


Jeg er personligt slet ikke til BitCoins. Ikke som et aktivt fravalg, men fordi jeg kan forstå en laks, et solpanel og insulin. Så jeg holder mig til noget, som jeg mener at have forstand på.


Godt nytår.


Besvar indlæg

Dato : 28.12.2017 kl.09:28
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej alle :-)

Hvordan tror i kursen på bitcoin vil udvikle sig i 2018 og hvorfor?

Kom gerne med nogle gode og begrundede bud. Jeg kan se, at kursen pt. er omkring de 14.000 USDBesvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.