for tidligt i Maj Invest kontra?

2567 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 10.12.2017 kl.19:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Kære fmonster og John Stihøj

Har ikke set hvad der gemmer sig i Majinvest kontra,men er helt sikker på, at med en person som Jeppe Christiansen i spidsen bliver alt helt igennem professionelt håndteret.Man skal overordnet set blot beslutte om man mener markedet snart vender.Da du nu er i den, tror jeg ligesom John Stihøj, at du skal blive her.Nedturen kan meget vel komme inden man ser sig om.Alt ialt synes jeg der er lige lovligt mange som mener at der er fred og ingen fare de næste par år.Aner ikke hvilke obligationer der er i puljen,men de fleste mener vel at en større korrektion kommer som en følge af en rentestigning og så vil de fleste obligationer også blive ramt af et kursfald.Havde selv overvejet Maj Invest Kontra omtrent samtidigt med dit køb,da jeg begyndte at reducere i Fundamental Invest.Heldigvis købte jeg i stedet Maj Invest Value,hviket jeg ikke har fortrudt.

Inden man køber en Investeringsforening bør man altid i detaljen undersøge hvad den rummer og herefter føjje puljen jævnligt så man kan se at komme ud inden der tilkommer for mange aktier man ikke ville røre med en ildtang.
Besvar indlæg

Dato : 10.12.2017 kl.12:20
Brugernavn : John Stihøj

Jeg kender ikke Kontras porteføljesammensætning. Men du omtaler lange obligationer, hvilket er en risikofaktor i fonden, da de vil få store kurstab i tilfælde af voldsom rentestigning. Det ligger dog nok lidt ude i fremtiden. Set i bagklogskabens klare lys er du nok gået for tidligt ind i Kontra. Men hvornår kommer der en klar nedtur og vending i trenden? Jeg tror det ligger 1-2 år ude i fremtiden, og i denne periode risikerer du at tabe (lidt?) på investeringen. Hvis du ser længere ud i fremtiden, så vil du formentlig få en gevinst på investeringen. Så mon ikke du bare skal holde fast og vente????


Besvar indlæg

Dato : 09.12.2017 kl.11:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Har for ca. et halvt år siden købt op i Maj Invest kontra, da jeg var/er meget usikker på markedet i øjeblikket. Maj Invest kontra har så tabt yderligt ca. 5% og jeg er nu i tvivl om, det bliver for dyrt for Maj Invest kontra at komme ud af de lange oblikationer, som de har investeret i, når/ hvis renten stiger?

Er relativt ny investor så jeg håber nogle her inde kan hjælpe og måske give mig en forståelse, om de overvejelser man bør gøre, når jeg har investeret i Maj invest kontra

  


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.