Saniona

2874 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.05.2018 kl.10:14
Brugernavn : John Stihøj

Spændende analyse og kursmål. Der kommer regnskab på torsdag, hvorefter vi hos Aktieinfo laver en ny analyse. Vores kursmål på 12-18 måneder er bredt med 50-80 som kursmål. Basalt set er vi enige i den analyse, som du referer til, men dog lidt mindre agressive i vores kursmål. Jeg mener aktien er meget interessant.


Besvar indlæg

Dato : 18.05.2018 kl.16:27
Brugernavn : Podium

En spændende ny analyse af Saniona viser at dette må være årets tilbud. Samtidigt er denne nye analyse i tråd med tidligere anaylser fra andre analyser.


"Det internationella analyshuset Alpha Deal Group LLC publicerade igår en ny analys av danska Saniona i vilken man landar på en riktkurs om drygt 97 SEK per aktie, motsvarande ett bolagsvärde om 250 miljoner USD. Det innebär en uppsida om drygt 230 procent mot dagens rådande kursnivåer för det danska bioteknikbolaget."

https://www.biostock.se/2018/05/analyshus-ser-232-procents-uppsida-i-saniona/Besvar indlæg

Dato : 26.04.2018 kl.13:01
Brugernavn : John Stihøj

En dejlig nyhed som giver et fortjent ryk op i aktiekursen. Jer tror, at man med denne aktie blot skal lægge den ned i skuffen og vente med salg i lang tid. Værdien ligger betydeligt over den aktuelle kurs, men udbud og efterspørgsel bestemmer jo prisen. Personligt ejer jeg aktien, og jeg sælger ikke foreløbigt. 


Besvar indlæg

Dato : 26.04.2018 kl.10:48
Brugernavn : ger

Flere gode nyheder: https://www.aktiespararna.se/analysguiden/nyheter/saniona-ab-saniona-gar-i-andra-delen-av-fas-2a-studien-med-tesomet-prader-willis-syndrom


Reaktionen kan ses på dagens kurs ...


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 19.03.2018 kl.12:47
Brugernavn : Ukendt bruger

Den aktie uro der har været her i 2018 rammer nok mest de "lange aktier". Positive nyheder har ikke samme gennemslagskraft som de burde have. Der er rigtig mange eksempler på dette på den 

svenske børs. Det vigtige er vel at alt går efter planen (eller faktisk bedre). 

Saniona er økonomisk velfunderet, en bred pipeline og ikke mindst godt på vej i en phase 3 på et produkt som allerede har vist sit værd. Kursen kommer til at gå meget hurtigt op senest i slutningen af året. Topline resultat fra Mexico forventes i starten af 2019. Derfra er der ikke langt til salg af produkt. Mit bud baseret på diverse analyser, at kursen omkring de 70 vil nås inden resultatet fra Mexico er en realitet.

Venlig hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 18.03.2018 kl.16:29
Brugernavn : John Stihøj

Ja, hvor slutter aktien i år? Efter min mening væsentligt højere end den aktuelle kurs. Der kommer så mange gode nyheder fra selskabet. Holder godt fast i mine aktier i Saniona. Det eneste der gør mig usikker er, hvorfor pokker den ikke stiger på de gode nyheder. Hvem kan se noget, som vi andre (optimister) ikke kan se?


Besvar indlæg

Dato : 12.03.2018 kl.22:48
Brugernavn : Ukendt bruger

En spændende tid for Saniona. Idag kom endnu en positiv og veldokumenteret analyse af Saniona, den 3 på få dage som alle peger i samme retning.

Sanionas projektpipeline imponerar med en Marknadsvärdet av Sanionas intresseområden: över 62 miljarder USD.

Læs den fulde analyse her:

https://www.biostock.se/2018/03/saniona-vaxlar-upp-efter-ett-nyhetsintensivt-ar/


Saniona kunne også idag offentligøre en PM:

Saniona's partner Cadent Therapeutics initiates Phase 1 trial for joint ataxia and tremor program.

Saniona is a shareholder of Cadent Therapeutics and holds the right to royalties on CAD-1883


http://www.saniona.com/


Aktien lukkede idag i 29.00 en stigning på 4,13%.  Det bliver givetvis en spændende fremtid for Saniona. Et kæmpe potentiale i aktien, 

hvor slutter det i år?


Venlig hilsen,

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 02.03.2018 kl.14:43
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, det er altid rart at se flere analyser som peger i samme retning. Nuværende kurs omkring 28, hvor den er sat til 70 base case. 

Samtidigt har Saniona en meget bred pipeline, hvor deres Phase3 i tesofensine er godt på vej. 


"Saniona is collaborating with Medix on developing tesofensine for obesity in Mexico and Argentina. According to Medix, the current market for prescription medicine for obesity in Mexico is about US$ 250 million. In August 2017, Medix initiated a Phase 3 study for tesofensine in obese Mexican patients and recruitment was completed in January 2018. The trial is expected to be completed in 2018 and topline data is expected by early 2019."


venlig hilsen

Bjarne Madsen


Besvar indlæg

Dato : 01.03.2018 kl.14:52
Brugernavn : ger

Interessant at Redeye godt henad vejen flugter AktieInfos overordnede vurdering. Og at deres 'værste scenarie' har et kursmål på 28 (nærmest dagskurs) og bull scenariet et mål på 125. Et sted midt imellem er sådan set helt OK med mig på et par års sigt.


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 01.03.2018 kl.11:32
Brugernavn : Ukendt bruger

Ny og spændende analyse fra Redeye. 


Saniona: What to expect in 2018

2018-03-01 07:30

In this update, we will go through Saniona’s opportunities and challenges for the next 12 months. We believe 2018 and beginning 2019 will be a period of value drivers as ever seen before.


https://www.redeye.se/company/saniona/579421/saniona-what-expect-2018?utm_source=avanza&utm_medium=RSS


Besvar indlæg

Dato : 23.02.2018 kl.18:04
Brugernavn : John Stihøj

Saniona kom med regnskab i onsdags. Jeg synes pipelinen ser spændende ud. Vil se nærmere på regnskabet i næste uge med henblik på en ny analyse. Men aktien burde efter min regnebog koste mere end tilfældet er på børsen. NB: Jeg ejer aktier i selskabet.


Hvordan ser I andre på casen Saniona?


Besvar indlæg

Dato : 07.02.2018 kl.11:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja, så kom der lige endnu en god nyhed. 2018 bliver et fantastisk spændende år med den brede pipeline, som Saniona har opbygget.


PRESSMEDDELANDE

7 februari 2018

Saniona, ett ledande bioteknikbolag inom jonkanaler, meddelar idag att bolaget har avslutat rekrytering av deltagarna i en farmakokinetisk Fas 1-studie med den nya patenterade Tesomet-tabletten. Studien omfattar totalt 60 frivilliga. De sista deltagarna har genomfört sitt sista besök och de erhållna blodproverna från denna studie har vidarebefordrats till ett laboratorium för analys. Saniona förväntar sig att rapportera resultat från studien senast andra kvartalet 2018.


http://saniona.com/se/news/Besvar indlæg

Dato : 01.02.2018 kl.11:39
Brugernavn : John Stihøj

Saniona er kommet med den ene gode nyhed efter den anden i de seneste måneder. Jeg er spændt på at se, om der kan spores en positiv effekt, når investeringsselskabet, der for nylig indskød penge i Saniona, begynder at holde møder for deres velhavende investorer. Det er bare at vente - efter min mening.


Besvar indlæg

Dato : 01.02.2018 kl.09:40
Brugernavn : Ukendt bruger

Nyt PM: Saniona's Partner, Medix, Completes Recruitment of Phase 3 Obesity Study of Tesofensine in Mexico.

En fantastisk god nyhed for Saniona, som derved forventer et hurtigere forløb end tidligere oplyst. Studiet vil blive afsluttet i løbet af 2018 og topline data tilrådighed i begyndelsen af 2019.

Tesofensine har gennem tidligere studier vist fantastiske resultater og det virker lidt som om det 'bare' er at vente. 


hele PM kan læses på www.saniona.com


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.14:20
Brugernavn : Ukendt bruger

Helt enig. Netop nu er der på disse sider kommet en ny og meget positiv aktieanalyse af Saniona. Ligeledes en ny og spændende analyse fra www.aktiespararna.se. 


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.13:48
Brugernavn : John Stihøj

Ja det er korrekt. Men herunder vil det jo også fremgå, om Tesomet er årsag, har bidraget til at forsøgspersonerne er droppet ud eller om der er helt andre årsager. Generelt er det vanskelige forsøg at gennemføre, da patienterne ofte lider af andre sygdomme - fysiske som psykiske. At Prader-Willi forsøget nu skal evalueres har medført et alt for stort kursfald i aktien efter min mening.


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2017 kl.13:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Du skriver at en ekstern interim-analyse skal vurdere, om Tesomet er årsagen til at de har droppet studiet. Det er ikke helt korrekt formuleret. Analysen skal afdække HVAD der var årsag til at fem deltagere droppede ud. 


Besvar indlæg

Dato : 29.11.2017 kl.14:18
Brugernavn : John Stihøj

Jeg hørte dem ikke på Investordagen, da jeg havde tralvt med at tale med folk på vores messestand og med at holde foredrag. Der er tale om et forsøg med 9 personer rettet mod Prader-Willi (spiseforstyrrelse). Fem af deltagerne er droppet ud af forsøget. Nu skal en ekstern interim-analyse vurdere, om Tesomet er årsagen til at de har droppet studiet. Vi får mere viden herom om 2-3 måneder. Problemet med Prader-Willi er, at forsøgspersonerne lider af en række følgesygdomme (psykiske såvel som fysiske). Der skal derfor ikke ret meget til, før de vælger at droppe ud af studier fastlagt med skemaer m.m. Uanset hvad, så forekommer kursfaldet at være for stort. Reelt burde et STOP for Prader-Willi måske koste 10 SEK på kursen, men faldet er på 20 SEK. Og projektet er ikke STOPPET med sat på PAUSE til interim-analysen kendes. Worst Case er, hvis Tesomet er årsagen, idet der så kan blive spekuleret i virkningen af Tesomet. Umiddelbart mener jeg kursfaldet er en overreaktion, der kommer på et tidspunkt, hvor alle biotek-aktier er under pres. Jeg ejer selv aktien, og jeg holder fast. Upside kan blive stor, mens donwside risk efterhånden må være begrænset. Uden ansvar.


Besvar indlæg

Dato : 29.11.2017 kl.13:39
Brugernavn : Ukendt bruger

Hold da op hvor den bare falder........har taget en del af tabet, men ladet lidt ligge i håbet om bedre tider. Er skuffet over at Saniona måske har haft forkerte personer med i forsøg, kunne de ikke have taget højde for det,, eller har de valgt at gennemføre forsøget det forkerte sted (Tjekkiet) ??? Saniona var på Aktiedag i Vejle i går, havde de noget positivt at sige ??


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

14-08-2018

Danmark: Regnskab fra Nilfisk, Sparekassen Sjælland - Fyn.
Tyskland: Regnskab fra RWE, K&S, Ceconomy, Bilfiger.
USA: Regnskab fra Home Depot.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.