Høgh LNG

2236 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 15.11.2017 kl.08:23
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej igen

Jeg har prøvet mange aktiescreenere inde på Heystocks, for at finde ud af hvordan det fungerer. Jeg skulle lige finde ud af, hvordan jeg faldt over Hoegh. Det var en screener, hvor værdien var mere end 25% under analytikerernes kursmål. Analytikernes er jeg meget skeptisk overfor, hvorfor jeg læste regnskabet 1 halvår 17. Den har fået utrolig meget tæsk, de investerer meget i fremtiden. De tjener penge men har cashburn på investeringer. Så ud fra TA er der ikke et mønster(undskyld). Kiggede også på avance gas, der sejler med LPG gas, som jeg ser det, tjener de ikke penge, da dagsraterne på at sejle med gas er for lave. Hvor kan man finde disse dagsrater på gas. Jeg har søgt på Bimco. Bdi indekset er til at finde

en forhåbentlig bedre aktiedag idag end de foregående.

mvh

Thomas


Besvar indlæg

Dato : 15.11.2017 kl.07:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej David og Thomas

TA-mæssigt er der ikke meget ved Höegh LNG. Den er i åbent fald. Det er vist generelt for sektoren. Avance Gas ser heller ikke for 

god ud.

Jeg har ikke så meget viden om fibonacci-tal, men der kunne måske være noget dér. Bruger Johan eller Gert Fibonacci ? Andre ?


Besvar indlæg

Dato : 14.11.2017 kl.11:42
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Thomas,


Det er også første gang, at jeg delatger på et aktieforum.

Jeg har ikke selv forsøgt mig med TA - forsøger så vidt muligt at benytte fundamental analyse.  Dit skriv vækkede min interesse for Høgh LNG.

Høgh LNG gik ikke gennem min screening, umiddelbart vurderer jeg den til at være højt prissat risikoen taget i betragtning.

2017e ROE 4,42%, P/B 1,25 og et earningsyield på 3,70%.

Det er muligt, at finde stabile selskaber med en lavere risiko og en højere forrentning - om dette også gør sig gældende i denne sektor, ved jeg dog ikke. Om selskabet ser attraktivt ud i TA sammenhæng, kan jeg ikke vurdere.


Jeg har ikke selv selskaber i olie og gas transport sektoren. Jeg ejer dog skibe i form af fragtselskaber.


Mvh.

David


Besvar indlæg

Dato : 12.11.2017 kl.13:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej allesammen

Mit første skriv nogenside på et aktieforum. Jeg læser som regel mange andres. Min selvtillid med aktier har lidt et alvorligt knæk de sidste par måneder puha. Jeg har en prøveperiode på heystocks på 16 dage, som har været spændende, da jeg ikke har prøvet TA før. Jeg faldt over Høgh LNG i Norge, som ser rigtig spændende ud. Jeg har været inde og læse 2 kv regnskab, det 3 kv kommer vidst i næste uge. Jeg ved jo, at der er 1 i aktieinfo som er glad for skibe. Jeg synes, at den ser billig ud på nuværende tidspunkt og godt regnskab? 


Mvh

Thomas


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.