Acarix

3454 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 01.06.2021 kl.15:33
Brugernavn : ger

Fint at kikke dybt i regnskaberne, men der skal nok mere til. Har forsøgt at forstå aktien og produkterne. 'Hjertet' skal nok suppleres med både hjerne og risikovurdering her :-)


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 01.06.2021 kl.15:08
Brugernavn : John Stihøj

Fik i går en forespørgsel fra en kunde omkring Acarix. Jeg følger ikke aktien, men kan se at den er faldet voldsomt og nu synes i gang med en positiv rebound. Er der nogle, der kan fortælle os andre om aktien og dens muligheder/potentiale/risiko. Ellers må jeg jo selv dykke ned i regnskabet:-)


Besvar indlæg

Dato : 16.10.2017 kl.19:05
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej jeg er patient på Herlev hospital, jeg har været igennen mange store og dyre undersøgelser, det er mit indtryk at denne metode vil give enorme besparelser i forhold til meget af det som laves nu.

Derfor tror jeg at selve marked for produktet er der, og produktet skal ikke godkendes som meget medicin skal.


Det er en aktie jeg vil invester i om kort tid,  når der kommer lidt guld i kassen.
Besvar indlæg

Dato : 16.10.2017 kl.10:59
Brugernavn : John Stihøj

Karsten: Du er meget positiv, og det er forståeligt, da du har investeret i aktien. Jeg synes min analyse var positiv, men også realistisk. Det er et faktum, at de står med et særdeles spændende produkt, men vejen til at få dette ene produkt på markedet er lang. Det lægger ledelsen ikke skjul på. Mange privarpraktiserende læger - især i USA - vil være tilbageholdende med at tilbyde et produkt, der kan give svar i løbet af ti minutter. De tjener jo ved at sende patienterne ind i et langt udredelsesforløb. MEN hvis de lykkes med at få produktet ind i DK, SE og DE, hvor jeg ser de bedste muligheder på kort sigt - så åbner de for både USA og Asien. De har præsteret en enkelt ordre hidtil. Jeg vil godt lige vente og se de næste ordrer tikke ind, får jeg investerer i aktien. Jeg er dog bevidst om, at når der kommer nye ordrer - ja så stiger aktien og jeg kommer ikke med fra dag 1. Casen ser unægtelig spændende ud, men kun for langsigtede investorer. Tænk også på at de selv først guider et positivt cash-flow i 2020. Jeg går ud fra, at du ser på denne aktie med en tidshorisont på +3 til 5 år, for så kan det blive spændende. 


Besvar indlæg

Dato : 14.10.2017 kl.20:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Rigtig spændende analyse af John og potentialet virker stort. Har ikke så meget erfaring med at kigge på disse slags selskaber der cash burner enormt i en start fase uden omsætning/stabil forretning. Det er dog værd at bemærke, at selskabet stadig ikke har nogen nævneværdig omsætning men alligevel en markedsværdi på hele 450 mSEK, så der lader til allerede at være en del forventninger afspejlet i prisen. Selskabet er dog pt i net cash position med ca 120 mSEK som skal bruges til R&D, markedsføring, opstart osv. Det undrer mig immervæk hvorfor Coloplast laver spin-off af dette i stedet for at holde det in-house?


Besvar indlæg

Dato : 13.10.2017 kl.23:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Fin men for konservativ analyse af selskabet i Aktieinfo magasinet. Jeg synes at det er lidt forkert at sammenligne selskabet lige overfor biotek selskaber som eks Bavarian Nordic. Acarix har i modsatning til mange biotek selskaber har et færdigt produkt som er CE godkendt. Ifølge regnskaberne er der en margin på deres hidtil beskedne omsætning på op mod 75 pct og med et super produkt der pludseligt kan eksplodere  i omsætning måske lidt i retning af ketchup effekten men hvornår tør jeg ikke gætte på. Derfor har jeg købt i selskabet og køber sikkert mere i dem.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

14-06-2021

Danmark: Q1 regnskab fra Agat Ejendomme.


Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.