Virtuelle valutaer

3611 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 13.09.2017 kl.16:34
Brugernavn : Ukendt bruger

JP Morgan CEO er ude med en vurdering om af Bitcoins 


https://www.theguardian.com/technology/2017/sep/13/bitcoin-fraud-jp-morgan-cryptocurrency-drug-dealers


Viser at man ikke bør spekulere i digitale værdier - en værdi som sådan giver ikke mening.


I block chain skal man bruge en fælles digital enhed - der ikke  i sig selv bør have en værdi.Besvar indlæg

Dato : 24.08.2017 kl.14:34
Brugernavn : Ukendt bruger

Block chain og digitale værdier er efter min mening kommet for at blive – og det bliver meget stort.


Man kan bruge block chain til mange ting. Hvis man fx vil købe noget hvor sælger ønsker at handle i bitcoins og køber ikke har nogle bitcoins - kan køber først veksle fra fx EUR til bitcoin og derved betale for det man ønsker at købe i bitcoin – prisen i bitcoin aftales mellem de to parter og vil reflektere den værdi køber og sælger kan blive enige om. Sælger kan så vælge at veksle til anden valuta eller beholde bitcoins. Hvis begge har bitcoins fra starten kan handlen ske nemt og hurtigt uden en bank eller broker er indblandet – og block chain teknologien sørge for at dokumentere det.


Det giver efter min vurdering ikke mening som sådan at spekulere i bitcoin.


Besvar indlæg

Dato : 24.08.2017 kl.13:35
Brugernavn : John Stihøj

Uanset hvad skal der vel ligge en værdi bag et givet aktiv? I tilfældet blockchain kan jeg ikke se, hvor denne værdi skulle komme fra. Prøv at tænk på hvad der vil ske, hvis alle vil have deres værdier på samme tid? Jeg fatter altså ikke ideen og tankegangen bag dette. Jeg mener det er Kejserens nye klæder. Pludselig kan alle se, at der ikke er værdi bag Bitcoin m.m. Men det er så min holdning.


Besvar indlæg

Dato : 24.08.2017 kl.11:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Ideen med bitcoin er vist heller tænkt til at man skal spekulere i værdien som en investering fra en almindelig valuta. Det er ikke et pyramidespil.

Teknologien bagved kaldet blockchain er noget der vinder voldsomt frem til at kunne gennemføre transaktioner direkte mellem to parter – uden om banker og andre der tager gebyr eller ligger restriktioner ind. Typisk benyttes så bitcoin eller andre af samme fx ethereum. En af de store fortalere for blockchain er Richard Branson. Jeg læste en artikel om ham her:

https://www.forbes.com/sites/laurashin/2017/07/21/on-sir-richard-bransons-necker-island-bitfury-hosts-third-annual-blockchain-summit/


Besvar indlæg

Dato : 24.08.2017 kl.10:50
Brugernavn : John Stihøj

Dagligt læser vi, at virtuelle valutaer sætter nye rekorder. Det er klart, at spekulanter interesserer sig for dette, ligesom den menneskelige grådighed også får lyst til at være med. For det stiger jo bare dag for dag. MEN jeg fatter altså ikke systemet. Hvordan kan en Bitcoin fx stige i værdi, når der underliggende ikke er en værdi. Det er jo ikke som at købe USD, hvor en centralbank bakker op om valutaen med guldreserver m.m.


For mig at se er virtuelle valutaer blot et udtryk for grådighed af værste skuffe, hvor man ved at få andre til at tro på værdien, kan banke den yderligere op. Det ligner et pyramidespil. Få andre til at tro på ideen - og du tjener selv penge. På et tidspunkt må det gå op for alle, at dette er Kejserens nye klæder. Værdien er NUL.


Hvis andre ser anderledes på tingene, så vil jeg meget gerne blive klogere på dette fænomen. Det er udelukkende af nysgerrighed. Jeg kunne ikke drømme om selv at deltage i dette pyramidespil.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.