Norwegian Finance Holding (NOFI)

1789 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.02.2018 kl.17:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Okay spændende :o) Hvis den fanger hans interesse kan han jo evt også kigge på TCS - godt nok en smule dyrere (forward PE ca 9 vs 8 for NOFI), men til gengæld højere vækst og bedre diversificering ;o)


Besvar indlæg

Dato : 23.02.2018 kl.18:10
Brugernavn : John Stihøj

Ud fra dit indlæg ser det jo ganske OK ud. Lau ser nærmere på Norwegian og NOFI i næste udgave af Magasinet Aktieinfo. Så må vi se, hvad hans konklusion bliver. PS: Personligt har jeg lidt aktier i Norwegian købt på et OK niveau.


Besvar indlæg

Dato : 15.02.2018 kl.15:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Lau udtalte idag i millionærklubben, at Norwegian Finance Holding (NOFI) var dyr. Det er dog altså en fejlfortolkning. Aktiekursen er ganske vidst steget en del de sidste par år, men indtjeningen er også steget betragteligt. Deres ROE er 40%, og PE for næste år er således ca 8. Deres forretning går i øvrigt ud på at yde forbrugslån og kreditkortlån til 13-15% i rente, hvilket giver dem 9-10% i net interest margin og 8% margin efter ca 2% tab på dårlige betalere.

 

Jeg synes bestemt at NOFI er en interessant aktie i det nuværende niveau og har selv aktier i den lille fyr :o)


Besvar indlæg

Dato : 17.08.2017 kl.16:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Lars, tak for inputtet (også det på Photocure for et par uger siden) :o)


Jeg kan også se på 4-traders, at alle de 5 analytikere der dækker den er bullish med kurstargets mellem 105 og 120, hvilket dog forekommer mig temmeligt lavt (vil jo svare til en PE på 13 for indeværende år for et selskab, der vokser ca 40% om året), men det er velsagtens den der hellere-ligge-trygt-i-et-vingeskudt-konsensus-end-at-ligge-korrekt-for-sig-selv-langt-fra-nuværende-kurs-agtige-analytikertankegang...


Besvar indlæg

Dato : 17.08.2017 kl.08:32
Brugernavn : Lars Bech

Hej Casper

Det er et interessant selskab med gode resultater. Jeg kendte det ikke i forvejen.

TA-mæssigt så jeg dette i et nyhedsbrev fra InvestTech :

Norwegian Finans Holding ASA (NOFI) steg kraftig med 7.31% og sluttet på 91.75 kroner. Aksjen har ikke steget mer på en dag siden 6. april 2016, da den var opp 32.67%. Det var dessuten høy omsetning. Totalt ble det handlet for cirka 167 millioner kroner i aksjen, noe som er seks ganger så mye som vanlig dagsomsetning. Teknisk ser det også bra ut. Aksjen er trendmessig positiv på mellomlang sikt og en videre oppgang indikeres.Besvar indlæg

Dato : 15.08.2017 kl.13:13
Brugernavn : Ukendt bruger

Er der nogle herinde, der følger med i Norwegian Finance Holding (NOFI), der ejer Bank Norwegian. De har lige aflagt Q2 regnskab idag.

 

De laver en egankapitalforrentning på 40% om året, og de vokser ligeledes ca 40% om året (10.4% for 2017Q2 vs Q1). YoY er netto renteindtægterne for kvartalet vokset 54%.

 

De har især aktiviteter i Norge, men er også ved at brede sig ud til Danmark, Sverige og Finland, hvor de har haft dårlig indtjening i opstartsfasen men er ved at få proppet god profitabilitet ind.

 

Den handler til en forventet PE for 2017 på lige under 11x her i kurs 86, hvilket jeg synes er billigt for et selskab der vokser 40%. Dog er jeg også godt klar over at forbrugerkredit nok ikke er det mest robuste når der på et tidspunkt kommer konjunkturnedgang og/eller krise. Så jeg overvejer faktisk at reducere lidt, også fordi den efterhånden er kommet op og fylde 7.5% i min portefølje.

 

Hvad tænker i andre om den?

 

Og er der nogle TA-kyndige der kan sige noget om hvordan det ser ud for den teknisk?


Mvh Casper


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.