Photocure

1619 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.08.2017 kl.19:08
Brugernavn : Lars Bech

Hej Casper

TA-mæssigt har den på ingen måde medvind. Den er i nedtrend og der er for nuværende ikke megen hjælp at hente på den front. 

For øjeblikket har den langsigtet øje på 17.8 som en bund. Området fra det nuværende kurs-niveau og til bunden er ikke præget af historisk stor omsætning, så måske kan der være hjælp at hente dér. Men godt ser den bestemt ikke ud.

Held og lykke med aktien.


Besvar indlæg

Dato : 01.08.2017 kl.20:07
Brugernavn : Ukendt bruger

Er der nogen der har viden om hvorfor Photocure blive ved med at faldet sådan. Jeg købte op i den for et par måneder siden efter at have hørt Lau rose dens lille fyrs take-overpotentiale i radio 24/7 flere gange. Først fik jeg købt til 30 og siden 28 efter den i knap 3 år havde ligget mellem 35 og 50, og jeg var mægtigt stolt, men nu snuser den til 23, og begejstringen over min disponering er på lige knap samme niveau som tideligere.


Jeg kan dog ikke se nogle dårlige nyheder fra selskabet - tværtmod den 17.07.2017 kom det frem, at der i USA er fremsat et forslag om at Cysview skal have tilskud, som vil give Photocure en fordel mod andre behandlingsmetoder, hvis det vedtages, og her igår var der positive nyheder omkring at "Blue Light Flexible Cystoscopy with Hexvix" ikke var inferiørt i forhold til de nuværende dyrere diagnosemetoder.


Jeg kan se, at der er noget stor-aktionær der har solgt lidt ud det seneste, men har det været nok til at få aktien til at gå fra 35 til 23? Og er den i så fald ikke så meget desto mere et køb pt?


Så hvorfor bliver den ved med at falde? :o.


Mvh Casper


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.