Conferize

2509 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.04.2019 kl.10:39
Brugernavn : John Stihøj

Conferize kom ikke i mål med deres just overståede emission. En forudsætning var at der blev aftaget 1,3 mio. nye aktier med et samlet provenu på ca. 8,5 mio. kr. Men der var ikke tilstrækkelig opbakning, hvorfor emissionen droppes. En ny vil blive lanceret med opbakning for 10 mio. kr. fra en række investorer. Der er tale om små beløb, og det viser, hvor lille interesse der er for venture start-ups på den danske børs. 


Nok mest af nød vil man nu fokusere endnu mere på kommercialisering og stigende indtægter. Stifteren Martin Ferro-Thomsen stopper som CEO og bliver i stedet tilknyttet som rådgiver. 


Ja, hvad skal man mene. Det er et svaghedstegn, at man ikke kunne hente et så lille beløb, men omvendt synes jeg selskabet rummer en pæn upside, hvis alt lykkes. Men husk: Det er venture-kapital, og det er ensbetydende med risiko for tab af investeringen men også mulighed for at opnå høje afkast. Jeg har selv kastet et lille beløb ind i aktien (købt til 6,76).


Hvad tænker I andre, hvis der altså er holdninger til aktien?


Besvar indlæg

Dato : 01.07.2017 kl.06:24
Brugernavn : KIL

Jeg synes personligt, at det er helt vanvittige kursstigninger. Måske var den prissat for lavt ved lanceringen. Jeg har en tese om, at der rykkes over i de små aktier, når der er kursfald i de store indeks. Så ser vi en slags ketchup effekt for dem, som har gået og luret på aktien (kandidatbænken) - de tænker "hov, så må jeg også med". Jeg tør ikke røre de aktier, når de stiger så voldsomt. Lau snakkede noget om, at grådighedsfasen snart indtræder på aktiemarkederne - måske vi slet ikke får set grådighedsfasen på de store markeder, men at fasen allerede er indtruffet, bare i de små aktier? En bekendt af mig, som ellers ikke investerer i aktier generelt skrev til mig forleden, at han ville putte penge i en ny virtuel valuta (Tezos). Det fortæller mig, at folk er begyndt at lede efter hurtige, og store, gevinster. Det er personligt for mig et faresignal.

Et eksempel jeg selv har været vidne til (fulgt lidt mere nærgående) er det svenske selskab SaltX - som lagrer energi i salt og som kan vise sig at blive fantastisk hvis de kan hjælpe store selskaber som Vestas, med at lagre energien i længere tid. Men aktien er steget mere end 1000% på under 1 år. Når de så samtidig på deres hjemmeside skriver, at de har et partnerskab med et dansk selskab, som jeg ikke kender, men når man kontakter dem ikke kan få at vide hvad partnerskabet i realiteten går ud på. Det tør jeg bare ikke røre ved sådan noget. Men tænk sig, om man havde investeret en lille million i sådan et selskab - så var det med at komme ud med det samme med skindet i behold.

Jeg har ingen af ovennævnte aktier, men de optræder dog på min kandidatbænk.


God weekend...Besvar indlæg

Dato : 30.06.2017 kl.13:16
Brugernavn : John Stihøj

Hvad mener forum om denne "raketaktie"? På en enkelt uge er kursen steget med ca. 300 %. Måske var udbudskursen på 8 kr. for lav, men omvendt virker det som en gedigen hype med en stigning på 300 % på en uge. Jeg kan sagtens se casen er interessant, da den er meget skalerbar. Men det kommer til at tage tid at opbygge den kritiske masse i netværket, der siden skal danne basis for indtægter i selskabet. Når det lykkes, kan indtægterne til gengæld blive meget store, ligesom selskabet kan blive et take-over emne. Men der er lang vej endnu. Hvad skal en sådan aktie koste? Hmmm alles bud er lige gode. Men for mig at se var ugens top i 37 helt galt afmarcheret - det var ganske enkelt alt for højt. Jeg har selv været inde og ude af aktien to gange i denne uge, men aktuelt er jeg ikke i den. Og mine placeringer har været helt små, da jeg finder risikoen stor i aktien til de nuværende priser. Jeg mener, at vi skal ned omkring 12-15 kr. før nye køb bør gøres. Men det kunne være sjovt at høre, om andre har en holdning til aktien.


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.