Ominto Inc.

3914 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 09.08.2017 kl.22:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tror en del på Ominto.inc regnskabet der kommer her om nogle dage og havde Ominto allerede været et kendt selskab ville aktien stige kraftig herefter, men jeg tror først vi vil se en stigning mellem denne og næste regnskab mellem 20 og 40 $ og Dubli.com/6762998 som er handelsplatformen for Ominto.inc  får ændret lidt på platformen som de siger de vil har vi et af verdens største firmaer om 5 år, og så skal kursen være over 1000 $. til den tid.


Besvar indlæg

Dato : 16.06.2017 kl.17:21
Brugernavn : John Stihøj

Er der nogle der kender til dette cash-back firma? Jeg har selv investeret en lille andel (frimærke) i selskabet. Cash-back er jo en form for ny forretningsmetode, hvor du tjener på at henvise andre til køb af produkter, rejser, ferier m.m. Det er den fagre nye verden, men reelt burde det kunne blive interessant i takt med udbredelsen af konceptet. Her er hvad de selv skriver om sig selv:


"Ominto is a leader in global Cash Back shopping, offering shoppers ways to save money with deals, coupons, and Cash Back earnings at thousands of online merchants all over the world. Ominto partners with thousands of global, online merchants and travel booking sites to deliver relevant, personalized saving opportunities to its shoppers on the Company’s Partner Program portals, DubLi.com portal and its soon to be launched Ominto.com portal."


Børsentreen skete til en pris på omkring 13-14 USD. Så fulgte en stor optur til 23 for derefter et drop til 10-12 niveauet inden der kom et nyrestød i form af trussel om retssager fra investorer i USA. I denne uge er kursen steget med 30 % sådan rundt regnet.


Kom meget gerne med input - ris eller ros. Jeg holder fast i mit (meget) lille frimærke.Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

10-12-2019


Tyskland: Kl. 11.00: ZEW rapporten.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.