Simcorp

3563 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 21.05.2019 kl.14:08
Brugernavn : Lars Bech

Og mine aktier i Simcorp røg ud igår efter interviewet med CEO Klaus Holse om, at kunderne var tilbageholdne med at købe nye systemer på grund af konsolidering i branchen. Med en så høj pris-fastsættelse, så kan det godt komme til at påvirke kursen en hel del.

Men det gav en fin gevinst og sådanne ting er svære at tage højde for.


Besvar indlæg

Dato : 29.03.2019 kl.10:59
Brugernavn : John Stihøj

Tak for input, Lars. Flot at du har holdt fast i aktien. Personligt mener jeg (som du selv skriver), at aktien er voldsomt dyr, men i disse tider er der jo ingen grænser for, at selv dyre aktier kan stige og billige aktier kan falde. Jeg kan dog ikke få mig selv til at købe aktien i All-Time-High notering. Held og lykke med din position.


Besvar indlæg

Dato : 27.03.2019 kl.09:57
Brugernavn : Lars Bech

Jeg forstår, hvis investorer stadig finder aktien dyr. Men fortsatte gode resultater og godt cash flow samt et aktietilbagekøbsprogram på omregnet 185 mkr. gør, at jeg har haft aktien i et stykke tid. Og det har været dejligt.

Aktien skal stadig performe godt for at kunne retfærdiggøre den høje prissætning. Og så lander man en ordre fra en britisk kapitalforvalter. De har over 50% af de største kapitalforvaltere i verden som kunder. Og kravet til regulering og regnskaber kender kun én vej og det er op.

Efterkommeren til MiFID II er i støbeskeen. Jeg har svært ved at se, at det ikke skulle kunne fortsætte med at gå godt for Simcorp.

Knap 75% af aktierne er ejet af institutionelle investorer og nu vil man købe aktier tilbage. I disse tider, så er det en cocktail jeg godt kan lide.


Besvar indlæg

Dato : 23.05.2017 kl.15:17
Brugernavn : John Stihøj

Har den ikke selv, da jeg mener aktien er dyr. Har dog lige siddet og set på en peer-sammenligning, og i dette lys er aktien ikke dyr. Så måske skulle jeg også have et vågent øje til aktien. Held og lykke Bjarne.


Besvar indlæg

Dato : 23.05.2017 kl.08:08
Brugernavn : Lars Bech

Hej Bjarne

Det har du ret i. SimCorp har været en god aktie. De har gode tider for sig endnu. Der er masser af kunder derude med et behov for deres løsninger. Har den ikke selv.

mvh Lars


Besvar indlæg

Dato : 19.05.2017 kl.16:43
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes måske at Simcorp er en overset aktie. Så jeg købte lidt lige efter regnskabet.

Carnegie har godt nok sænket anbefalingen fra køb til hold; men som den dybt seriøse bank den er, hæver de kursmålet

fra kr. 439,23 til kr. 439,35. Gad vide, hvor megen tid, der er brugt på den analyse.

Så der var en god grund til at jeg købte den til 396 i går.

Jeg synes,  det er uforskammet at udsende sådan en meddelse.


Mvh.


Bjarne


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

23-09-2019


Tyskland: PMI-tal.
USA: Producenternes PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.