Twitter

3389 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.05.2017 kl.04:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg er meget usikker på denne aktie. Sidste år i juni startede opkøbet af LinkedIn, der fik Twitter til at stige voldsomt, flere rygter tog til - og så ebbede det hele ud midt august. Jeg ser stadig kun casen som en take-over.

Jf. en betalingsartikel på seeking alpha, kan jeg se, at shortere anbefales at shorte i niveauet over 18 - ved ikke om det kan have noget at gøre med den overkøbte situation, der neutraliseres?


Jeg bliver stadig ude af aktien.


Besvar indlæg

Dato : 23.05.2017 kl.15:32
Brugernavn : John Stihøj

Overkøbt situation er ved at blive neutraliseret. Stærk støtte i 18. Mon ikke man skulle overveje opsamling, hvis det kan ske nær 18? Hvad gør I andre?


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2017 kl.03:49
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg tog selv min profit ved 19. Mener det var nogen lunde samme tid sidste år, at den lavede markante udsving og rygtebørsen gik i gang. Rent timingsmæssigt tror jeg den er meget svær de næste par måneder. Jeg sætter mig på sidelinjen.Besvar indlæg

Dato : 16.05.2017 kl.19:35
Brugernavn : John Stihøj

Der er for alvor kommet fart over Twitter. Hvad gør I andre? Jeg kom desværre til at tage min gevinst ved salg i går i 19,24 USD. Aktien er markant overkøbt, så når den fortsætter op må der vel være noget i gære, eller hvad mener forum?


Besvar indlæg

Dato : 02.05.2017 kl.11:30
Brugernavn : John Stihøj

Er kun gået halvt ud. Det er længe siden, at jeg har været i gevinst i aktien, og da den samlede position nok var lidt for stor, valgte jeg at sælge halvdelen. Kan ikke afvise, at den genkøbes, men lige nu og her er jeg tilfreds med at have en lidt mindre position.  Bemærk: Denne disposition er kun sket for mine egne penge. Ikke i Aktieinfo.


Besvar indlæg

Dato : 02.05.2017 kl.10:55
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John


Betyder det, at du er helt ude af aktien? Eller beholder du en sjat i håb om fremtidig take-over mulighed?


Jeg er selv begejstret over aftalen og har i første omgang egentligt tænkt mig at beholde hele min portion, men som du selv siger, så kunne det være der skal geares lidt ned. Besvar indlæg

Dato : 02.05.2017 kl.08:27
Brugernavn : John Stihøj

Twitter indgår samarbejde med Bloomberg om streaming af videonyheder døgnet rundt. Det sendte i aftes kursen op med små 6 %. En god nyhed som jeg personligt anvendte til at halvere min position. Da det kunne ske med gevinst (efter lang tid i mindre tab), valgte jeg at lukke lidt ned. Aktien er steget pænt på det seneste Q1 regnskab, der ikke var godt, men dog bedre end ventet/frygtet.


Besvar indlæg

Dato : 27.04.2017 kl.08:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Det var en god idé at beholde den over regnskabet. Lader til at investorerne blev fanget på det forkerte ben. Den steg omkring 8%. 

Indtægterne fra annoncører var dårligere end sidste år (-11%), men det lader til at disse så småt begynder at komme tilbage til Twitter. De annoncerede 32 nye aftaler for Q1. 

Grunden til den store stigning skyldes nok, at "aktive antal brugere" steg med 9millioner. En stor del skal jo nok tillægges Trump og hans "aggressive" brug af Twitter. Trump har afgjort vist, hvor stærk et medie Twitter kan være. Han dropper jo stort set al kommunikation med "fake news" TV Stationer, som han har set sig sur på - og i stedet skriver han et par linjer på Twitter. Til mange investorers frustration (eks. biotek investorer).

Men det højere aktive antal brugere kom ikke fra allerede eksisterende, dvs. det er nye brugere der er aktive. Der er en udrensning igang, og blokering, af falske konti - så derfor burde tallene for nye aktive brugere være temmelig troværdige.


Men det ændrer stadig ikke ved min opfattelse af aktien, det er altså kun hvis man tror på take-over scenariet, at man skal blive. Da der var snak om et sådan situation sidste år, var vi oppe i 25$. Der er altså en 50% upside (måske mere), hvis sådan nogle rygter begynder at svirre igen. 


Jeg bruger selv Twitter, men slet ikke i samme omfang som jeg bruger Facebook og Instagram. Twitter er dog meget mere fokuseret på mig som bruger, jeg får kun det "skidt", som jeg er interesseret i. De små reklamer der figurerer på skærmen er uundgåelige at se, men begynder at blive mere fokuseret på mig som bruger (seneste 6mdr) - i forhold til hvem jeg følger og får information fra. Dette segment burde være noget, der kan tiltrække annoncører, hvis reklamerne bliver meget mere målrettet den enkelte forbruger.


Det ændrer dog ikke min holdning. Jeg håber på take-over eller rygter derpå. Hvis den stiger til samme højder ved $25 igen, så tager jeg nok profit og udgangen.

Jeg har selv købt Twitter ved 17$ sidste år og har stadig aktien.


Mvh. KIL


Besvar indlæg

Dato : 25.04.2017 kl.15:39
Brugernavn : John Stihøj

Det viser sig, at Twitter kommer med regnskab før åbningen i morgen, dvs. omkring kl. 13 dansk tid. Dette blot til jeres orientering.


Besvar indlæg

Dato : 24.04.2017 kl.11:29
Brugernavn : John Stihøj

De skulle komme med regnskab den 02-05. Skal man sælge før regnskabet? Nja. Jeg ved det simpelthen ikke. Seneste regnskab var let skuffende trods stor fokus på Twitter grundet Trumps flittige brug heraf. Jeg har læst, at en af selskabet grundlæggere for nylig har meddelt, at han vil sælge en stor aktiepost. Om han er færdig eller i en proces ved jeg ikke. Men det er et dårligt signal, når en grundlægger sælger ud i niveauet 14-15 USD. Det fremgik, at han egentlig ikke ønskede at sælge, men at han var nødt til det for at kunne bruge pengene til velgørende formål. Det lyder jo flot, men er det den egentlige årsag? Er han - ligesom vi andre - ved at blive træt af aktien? Jeg ved det ikke. Selskabets store udfordring er at tjene penge. Jeg bruger ikke selv Twitter, men når alle de andre kan tjene penge på deres virke, så burde Twitter vel også kunne. Det vitige i næste regnskab er at se om indtjeningen bare løftes en anelse og om antalet af månedlige brugere stiger.


I efterået var der bud på selskabet i niveauet 25 USD. De selvsamme købere må vel fortsat sidde på lur for at komme med et bud, men det bliver næppe på 25 USD. Mindre kan også gøre det. Vores største håb er, at der kommer et eller flere bud på selskabet. Personligt holder jeg fast, selvom jeg ligesom I andre nok er blevet træt af aktien.


Besvar indlæg

Dato : 24.04.2017 kl.09:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej J.B.


Jeg er selv investeret i Twitter, pt. med et tab på 15%. Jeg er godt træt af den aktie. Jeg gik selv ombord fordi jeg ser den som en take-over kandidat - men det er i mine øjne også eneste måde, der kan tjenes penge på den aktie/selskab.

Dominik Beskos snakkede i Millionærklubben for en del måneder siden, hvor han bl.a. fremhævede deres nye live feeds, hvor man kan se indhold (baseball kampe, fodboldkampe etc) direkte. Altså en form for live-tv. Men denne "feature" er Instagram og Facebook allerede selv igang i fuld sving med via deres live-funktioner. Så jeg kan ikke helt se, hvad twitter skal bringe af "nyt" inden for sociale medier.


Jeg bliver selv hængende de næste måneder, upåagtet regnskabet, jeg har bare et "frimærke", dog et så væsentligt frimærke, at jeg gerne se den købes af en anden spiller på markedet.Mvh. KIL


Besvar indlæg

Dato : 24.04.2017 kl.08:21
Brugernavn : Ukendt bruger

Hejsa! Kommer Twitter med regnskab d. 2/5? Hvordan ser i på næste regnskab og skal jeg sælge inden regnskabet?

Vh. J.B.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

01-06-2023

Danmark: Netcompany holder kapitalmarkedsdag.
USA: Regnskab fra Macy´s.


Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.