Hennes & Mauritz

4903 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 16.06.2017 kl.08:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne

Jeg har kigget noget TA på aktien og holder fingrene væk for nu. Der er ikke noget købssignal for mig. Så kan jeg bruge tiden på at læse dybere i aktien.

Sakset fra InvestTech hér til morgen :

Hennes & Mauritz B (HMB) sjönk kraftigt med 5.51% och stannade på 201 kronor. Vi måste tillbaka till 27 juni 2016 för att hitta ett lika stort fall. Den gången sjönk aktien med 7.83%. Aktien har därmed fallit 11 av de senaste 15 dagarna. Aktien har därmed gått ner 12.22% efter säljsignalen från en rektangelformation för tre månader sedan.


Besvar indlæg

Dato : 15.06.2017 kl.08:41
Brugernavn : John Stihøj

Salget steg i maj med 4%. Det er under salgsfremgangen i samme måned sidste år på 9% og under analytikernes forventede niveau på 6,1%. Aktien kommer måske en tur i vridemaskinen idag, men mon ikke vi er tæt på bunden.Besvar indlæg

Dato : 12.06.2017 kl.08:24
Brugernavn : John Stihøj

Den burde kunne blive et godt køb for dig. Vi er tæt på 200, hvilket niveau jeg ikke har fantasi til at forestille mig bliver brudt. Sidder faktisk selv og overvejer, om den skal samles op.


Besvar indlæg

Dato : 12.06.2017 kl.08:17
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne

Tillykke med dit køb. Jeg har også lagt mærke til de faldende kurser, men også, at forventningerne er højere end det præsterede.

Et kig på TA afslørede, at jeg skulle vente med at købe.

Jeg er spændt på, hvad de tænker om deres strategi : i USA ser man detail-handlen have det særdeles svært med butiks-lukninger til følge.

Alene i Odense har vi 3 H&M-butikker, men der er også mange mennesker, så måske gør de ret i at holde fast i butikkerne. Vi har endnu ikke prøvet at bestille online til vores børn - vi vil hellere se på varerne og prøve dem. Der er vi måske lidt gammeldags :-)


Besvar indlæg

Dato : 07.06.2017 kl.14:18
Brugernavn : Bjarne

Jeg synes at H&M måske på længere sigt kan være interessant igen, så jeg har købt en lille portion. Den ligger på samme kurs, som for 5 år siden såååådet.

Det hjælper også at den svenske kr. er på det laveste i længere tid. Jeg ved godt at analytikerne ikke er tilfredse med den (men det er de jo sjældent med noget :-)

Er der andre, som har en mening om H&M

Med venlig hilsen

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 13.04.2017 kl.11:11
Brugernavn : Bjarne

Hej KIL

Må erkende, at jeg solgte mine H&M igår uden tab/gevinst, da jeg ikke tror der sker så meget i øjeblikket. Jeg synes også at der er lidt for meget negative ting omkring den. Dertil kommer den uro, som ulmer omkring i verden, samt det franske valg osv.

Derimod købte jeg et frimærke i Skanska, som jeg tror mere på. Hvis den falder endnu mere i løbet af sommeren, vil jeg supplere.

Fingerprint er stadig mit ømme punkt. Håber nogen vil købe den på et tidspunkt.

God Påske til alle

Mvh.

Bjarne

 


Besvar indlæg

Dato : 12.04.2017 kl.14:14
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Bjarne


Jeg er ny på forum og abonnent hos Aktieinfo.


Jeg har selv luret på H&M, som umiddelbart ser attraktiv ud i det prisleje. Der er bare flere ting der bekymrer mig, bl.a. deres ekspansion i Asien - en tidligere svensk kammerat, jeg mødte i Singapore, kunne nærmest ikke holde styr på alle de butikker de åbnede (1 år siden). Butikkerne jeg til daglig ser i Malaysia (selv i de mindre byer) har altså ingen, eller næsten ingen kunder overhovedet. Det lader generelt til, at det mere handler om bare at være repræsenteret på de forskellige markeder, end at tjene penge.


Besvar indlæg

Dato : 30.03.2017 kl.12:37
Brugernavn : Bjarne

Er H&M ved at være lidt interessant. CEO ser ikke noget forkert ved at lave en ny låneaftale på 700 mio euro. 

Hvis det passer med at der skal bruges kapital til både nye IT investeringer, butikker  m.m.

Jeg kan godt se at man kan låne til meget billige penge, og det måske er en god ide, når der ses fremad.

Er der nogen mening om H&M. Jeg har købt et lille frimærke, mens der bliver solgt godt ud. Vi skal efterhånden mange år tilbage for at finde denne kurs.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.