Protector Forsikring

4205 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 27.01.2017 kl.08:15
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John

Tak for dit svar. Der er en risiko og det er, at man kommer til at tage forsikringer for billigt ind. Det så vi eksempler på i DK sidste år, hvilket de har arbejdet på at rette op på og forhindre i fremtiden. Deres omkostningsniveau er det, som skal give dem konkurrence-evnen. De kan ekspandere temmelig meget uden, at omkostningerne øges.

De fik solgt deres obligationer sidste år på flot niveau og det var vist endda ret overtegnet.

Jeg har været i aktien længe og har en grundbeholdning og der udover har jeg suppleret yderligere, men swingtrader også i en anden portefølje.Besvar indlæg

Dato : 25.01.2017 kl.14:05
Brugernavn : John Stihøj

Hej Lars.


Tak for dit indlæg. Det ser jo unægteligt spændende ud. Og sikke nogle vækstrater! Forsikring er ellers ikke vant til sådanne vækstrater. Har lige siddet og set på Tryg, der aktuelt handler til samme P/E som Protector Forsikring. Men Tryg præsterer jo næsten igen vækst. Umiddelbart ser Protector Forsikring derfor mere spændende ud end TRYG. Men kan der ligge en risiko for et selskab, der har så store vækstrater? Det har jeg svært ved at gennemskue. Men du plejer jo at sætte dig grundigt ind i tingene INDEN du investerer. Rent kursteknisk ser den spændende ud med test af 200 dages snittet. Jeg tør ikke, men kan såmænd godt forstå at du har taget dette bet.


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2017 kl.10:17
Brugernavn : Ukendt bruger

God dag på forum

Synes ellers jeg har nævnt denne aktie før, men kunne ikke finde den, så derfor lige en kort præsentation.

Norsk forsikringsselskab med lave omkostninger og høj vækst.

De har lige landet en aftale i London - http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2017/01/Protector-med-avtale

Vækstforventningerne for 2017-2019 er ca. 15%.

De har solgt obligationer sidste år, hvilket blev en stor succes. I den forbindelse holdt de kapitalmarkedsdag og den præsentation kan I finde via http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=407504 (se efter Vedlegg).


4-traders-link: http://www.4-traders.com/PROTECTOR-FORSIKRING-ASA-1413249/?type_recherche=rapide&mots=pro


Jeg anbefaler jer at kigge på selskabet, som jeg har været aktionær i flere år og med god gevinst. Aktien egner sig til swing trade, men også længere ejerskab.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

03-08-2021

Tyskland: Regnskab fra BMW, Infineon.
USA: Regnskab fra Eli Lilly, Raytheon, Royal Carribean Cruises, Plantronics.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.