Donald Trump

1990 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 25.01.2017 kl.16:14
Brugernavn : Bjarne

Netop. Diktatur eller demokrati. Han betragter sig selv som en gud. Han er utilregnlig Og aktierne stiger og stiger. Jeg er begyndt så småt at skære ned. Jeg husker stadig min dårlig erfaring fra 2008. Jeg skal love for, at det gik hurtigt.

Lau, hvem var det som sagde, at der også skal være noget til den næste :-)

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2017 kl.16:08
Brugernavn : ger

Umuligt at svare på. Størstedelen af verdens befolkning holder vel vejret. Egentlig er det lidt som manden, der sprang ud fra Empire State Building ... de første 380 meter gik det jo meget fint :-) Vi må jo tage gevinsterne med, så vidt det er muligt, og komme ud i samme sekund, manden går helt over stregen. Svær timing og tunge bump forude. ...


Med venlig hilsen

Gert Jessen 


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2017 kl.14:14
Brugernavn : John Stihøj

Idag stiger aktierne betydeligt. Man tror på, at Trump kan sikre fremgang i økonomien.  Så skal vi vel bare videre op?????


Jeg ved, at mange helt eller delvist er gået ud af markedet af frygt for, hvad Trump kan finde på. Så du er ikke alene, Bjarne.


Jeg er på en og samme tid imponeret og rystet over, hvor hurtigt Trump reagerer/regerer. Indtil videre ser det jo ud til, at manden vitterlig har tænkt sig at føre sine valgløfter ud i livet. Og der er fart på.


Desværre vil hans politik føre til at gøre America Great Again, men det kommer til at ske på bekostning af andre lande. Jeg kan ikke gennemskue de økonomiske konsekvenser ved hans politik, men det kan komme til at ramme selskaber som Novo og Vestas hårdt. Han er ikke en fortaler for grøn energi, og han har allerede sat handling bag hans ord. Absolut ikke godt for miljøet.


Hans personlighed er dog det, der efterhånden får mig til at blive lidt bange. Han minder lidt om en diktator. Han VIL jo have ret. Se blot den idiotiske debat om antallet af besøgende til indsættelsesceremonien. Han fordrejer fakta til egen vinding.


Jeg er desuden rystet over hans forslag om at gøre 20-01-2017 til National Dag for Patriotisk Hengivenhed. Man kan grine af det, men han mener det i ramme alvor. Det er altså en person, der tager sig selv meget alvorligt. Byder de næste fire år på diktatur eller demokrati i USA?


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2017 kl.14:27
Brugernavn : John Stihøj

Mon ikke jeg kender ham, som har udtalt de kloge ord:-)


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2017 kl.14:20
Brugernavn : Bjarne

 Jeg kender een herinde på debatten, som ofte siger. Når eks. MANGE siger det bliver et godt aktieår, skal man passe på :-)

Tak for svaret John.

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2017 kl.11:19
Brugernavn : John Stihøj

Hej Bjarne. Der findes desværre ikke et entydigt svar til dig. Med Trimp kan alt ske. Både godt og skidt. Set i det lys, kan jeg godt forstå dine tanker. Hvorfor være med i et marked, hvor usikkerhed hersker. Trump siger om sig selv, at uforudsigelighed er hans styrke. Men for os på børsmarkedet er det vanskeligt at agere i en tid med netop uforudsigelighed. Problemet er dog, at vi ingen penge får ved at gå ud og ind på en bankkonto. Men der er jo omvendt heller ingen sikkerhed for, at vi får det ønskede afkast på aktiebørserne, selvom mange mener 2017 bliver et godt aktieår. Min pointe er, at 2017 kan blive både fugl eller fisk. Jeg ville ikke gå ud af markedet frem til 20-01 selvom der nu kommer et skifte i amerikansk politik. Imidlertid skal vi i år vænne os til, at tingene ikke sker som forventet. Derfor vil det fra tid til anden være klogt at drosle lidt ned og siden op og så ned og .....


Håber mit indlæg giver dig lidt at tænke over. Påpasselighed er altid fornuftigt, især når man kan se tilbage på, at der er kommet lidt ekstra ind på depotet/kontoen.


Besvar indlæg

Dato : 14.01.2017 kl.12:18
Brugernavn : Bjarne

Overreagerer jeg for meget, når jeg påtænker at reducere kraftigt i min portefølje, inden den 20. januar.

Aldrig har jeg oplevet en kommende præsident for verdens førende land opføre sig på denne måde.

Jeg ved godt at medierne lever af at give historierne et ekstra  "pift", men hvis bare noget af det er sandt, så siger jeg godt nok tak for kaffe. Han gør sig åbenbart uvenner med alt og alle. Nu også Kina. Som jeg hørte David Trads (mener jeg) i radioen, så kunne han frygte en 3. verdenskrig. Kan man afsætte en præsident i USA, hvis der på hans foranledning opstår en stor krise. Og hvor meget kan han selv bestemme. Der må vel også sidde fornuftige mennesker i de to kamre.

Det lader til, at det måske er ved at gå op for en del af den amerikanske befolkning, at de måske kom til at sætte krydset et forkert sted. Der er varslet store demonstrationer, når han skal indsættes.

Man kan jo også acceptere de store stigninger, der har været i aktierne det sidste stykke tid, og give det grunden for en gevinsthjemtagning :-)

Er der andre, som er nervøse for den videre udvikling.

God weekend

Bjarne


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

18-07-2019


Danmark: Regnskab fra Danske Bank, Nordea, Topdanmark.
Sverige: Regnskab fra Volvo, Essity, Swedish Match, Electrolux, Trelleborg, Intrum, Lindab, Munters Group.
Tyskland: Regnskab fra SAP, Zooplus.
Schweiz: Regnskab fra Novartis.
USA: Regnskab fra Microsoft, United Health, Honeywell, Philip Morris.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.