Aktiekurser, trends, moving average

4334 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 20.04.2017 kl.22:01
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for dine tilbagemelding, hlo.

Jeg bruger samme funktion dagligt og det vænner man sig nemt til :-)


Besvar indlæg

Dato : 18.04.2017 kl.19:23
Brugernavn : hlo

Nu har jeg arbejdet med 4-Traders i 3 måneder, og det er den bedste side af slagsen, jeg har set indtil nu. Du kan oprette indtil flere af dine egne Watchlists og hurtigt få et overblik over de aktuelle "live" kurser. Derefter nemt at klikke ind på den enkelte aktie og få virkelig god information. Jeg har opgivet watchlists på Marketwatch og Bloomberg og så samlet det et sted på 4-Traders. Meget anbefalelsesværdigt! I forbindelse med amerikanske aktier kombinerer jeg stadig med finviz.com, som også er meget nem at gå til for at få et hurtigt overblik.


Besvar indlæg

Dato : 18.01.2017 kl.08:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Lad endelig forum høre om dine erfaringer og oplevelser, så vi kan dele ud af de gode ting, som investorer har brug for.


Besvar indlæg

Dato : 18.01.2017 kl.00:06
Brugernavn : hlo

Mange tak for input!

Jeg har kigget på de 3 spændende muligheder, og jeg vælger at arbejde videre med 4-trader, som ser ud til at passe bedst til mine behov.Besvar indlæg

Dato : 17.01.2017 kl.08:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej hlo

Hvad med 4-traders.com ?

Der kan du have både en portefølje og en watch-list.


Ellers kender jeg en meget lille smule til TradingView.com (skal jeg have kigget mere på).


Da jeg har oplevet ved flere sider, at de ikke dækker alle børser. Enten er det norske eller finske aktier, som jeg savner.

Dybest set trak jeg gerne kursdata ned i Excel og lavede selv alle beregninger og grafer, så de lige var til at løbe igennem.

Men data-kvaliteten på Yahoo Finance oplever jeg som værende meget lala.


Der er jo Vikingen fra npinvestor.dk, som Lars Persson har med at gøre. 

mvh Lars Bech


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2017 kl.19:18
Brugernavn : hlo

Mange tak for svar! Finviz virker fint for mig. Jeg er stock picker godt hjulpet af jer og kan godt lide lidt simpel teknisk analyse. Finviz passer fint til mig - jeg bruger den prædefinerede indstilling "advanced", som giver trenden og 3 x MA, og det rækker. Finviz er også meget nem på den måde, at du kan bare taste et nyt papir ind, og den bruger automatisk den indstilling, du brugte på det forrige ("advanced"). Hurtigt og klart overblik, hvor der også er div. nøgletal nedenunder.


Jeg kunne godt tænke mig noget tilsvarende, som dækker europæiske aktier. Jeg ser en del på Bloomberg og benytter også deres watchlist med indtil 10 papirer (gratis), men deres charts er ikke så gode og så nemt tilgængelige som Finviz, som er gratis og ikke kræver log ind. FT.com ser umiddelbart ikke ud til at opfylde disse kriterier.


Jeg har hørt om andre muligheder nævnt i Millionærklubben. Er det snarere Lars Persson eller Mogens Vad, der kunne hjælpe?


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2017 kl.18:02
Brugernavn : John Stihøj

Jeg beklager, at jeg først nu får sendt dig et svar. Personligt har jeg aldrig anvendt de service på Euroinvestor, som du nævner at have været tilfreds med. Det lyder som om, at det du efterspørger er en slags screeningsværktøj. FT.com har en service, som du måske kan bruge. Personligt synes jeg dog at både finviz.com og FT.com kan være lidt vanskelige at få til at fungere optimalt.


Men prøv at tjekke FT.com og lad mig gerne vide, om du kan bruge det til noget.


Synes du finviz.com giver dig de ønskede udvælgelsesmuligheder? Hvad anvender du primært, og fungere det for dig? Det kunne være rart at høre om. Takker på forhånd for retursvar.


Besvar indlæg

Dato : 13.01.2017 kl.11:42
Brugernavn : hlo

Jeg bruger finviz.com til at følge de amerikanske aktier, og har hidtil brugt euroinvestor.dk til at følge de europæiske. Euroinvestor har på det seneste ændret deres hjemmeside til det dårligere: den er blevet langsom, man skal hver gang ind og definere aktiens visning og indicators - kort sagt irriterende. Hvad er der af alternativer til euroinvestor?


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.