Blogger Eddie Elfenbein laver egen ETF

2702 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 13.01.2017 kl.11:39
Brugernavn : John Stihøj

I dag fik jeg det første nyhedsbrev fra Eddy. Hovedpointen i nyhedsbrevet er, at han fortsat ser positivt på US-aktierne omend han på kort sigt forventer lidt nedgang. Trump-opturen er gået træt er hans pointe. Desuden er Dow Jones gået i stå lige under 20.000, der er et vigtigt psykologisk punkt. Vigtige punkter husker man. DJ steg over 200 for første gang i 1927. I 1987 brød indekset over 2.000. Nu er en ny milepæl nået. Eddy kalder det naturligt med opbremsning efter en stor optur. Men han ser altså fortsat upside. Dette blot til jeres orientering. Lars: HVis du har andre pointer fra hans seneste brev, så kriv endelig.


Besvar indlæg

Dato : 03.01.2017 kl.17:47
Brugernavn : John Stihøj

Hvor er det dejligt, at du deler din erfaring med os andre. Kun med denne vidensdeling kan vi alle løfte os et eller flere niveauer op. Jeg har bookmarket linket og ser frem til guldkorn fra Eddie. Tak for indlæg.


Besvar indlæg

Dato : 03.01.2017 kl.12:35
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej forum

Jeg har før nævnt bloggeren Eddie Elfenbein, hvis nyhedsbrev jeg læser hver uge (link: http://www.crossingwallstreet.com/).

Han har en god performance og særligt et par interessante ting i sin investeringsstrategi. Han er meget koncentreret om 25 selskaber (tidligere 20) og skal holde aktierne i mindst 1 år, hvorefter 5 skiftes ud og 5 nye kommer ind (hvis muligt).


Han har en nu startet en ETF på http://advisorshares.com/fund/cws, hvor hans fee er afhængig af hans evne til at skabe mer-afkast til investorerne. Qua hansholde-periode for aktierne, så har han potentielt en meget stor tracking error til markedet.


Han er værd at følge.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.