euronav /torm/ rederier

3385 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 22.01.2018 kl.17:19
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja det er jo "tank, der tæller" som et af Laus ældgamle (meget velrenoverede) kinesiske ordsprog siger.


Besvar indlæg

Dato : 22.01.2018 kl.11:45
Brugernavn : John Stihøj

Tank lider fortsat under svage rater. I denne uge kommer der regnskab fra Euronav, og forud for dette regnskab er 10 % af alle aktier shortet. Vi fastholder Tank som en god placeringsmulighed på sigt, men det kan komme før vi aner det. Raterne ligger så svagt, at det næsten kun kan gå opad. Skibe skrottes og der tilgår kun få nye skibe på markedet. Udbud/efterspørgsel bestemmer prisen, og prisen på fragtrater må kunne stige. Vi sætter derfor fokus på Tank i næste udgave af Magasinet. 


Besvar indlæg

Dato : 29.12.2016 kl.14:40
Brugernavn : John Stihøj

Helt ærligt er jeg bare blevet træt af branchen. De burde ligger i højere kurser, men når de ikke kan stige i gode tider, hvad skal så få dem op i kurs. Derfor er jeg ude af denne branche. Prøvede med Tsakos. Jo højere indtjening - jo mere faldt kursen. Når jeg ikke forstår udviklingen - så holder jeg mig væk.


Besvar indlæg

Dato : 27.12.2016 kl.10:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Benjamin.

Gik beskedent ind i Torm efter omtale i millionær klubben, og var så heldig lige at få 2,65 i udbytte. Er siden gået mere ind og har den til 55.80. Det ser fint ud d.d.

PeterB.Besvar indlæg

Dato : 22.12.2016 kl.13:58
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Benjamin. Vær opmærksom på at det kun er trailing-yield, der er 14%. Næste år forventes de kun at tjene 0.57USD, og yieldet forventes ca halveret ;o) Se evt her:


http://www.4-traders.com/EURONAV-5984/financials/


Jeg har selv Tsakos (ligesom Lau), mest pga den voldsomt lave prissætning (P/V = 0.33 i kurs 4.8 mod lidt over det dobbelte for Euronav). Men Tsakos er muligvis også lavere i kvalitet (højere risiko). Historisk har de (Tsakos) i øvrigt lavet mange emissioner, især når kursen var lav. Dog har de for nyligt påstået, at de nu havde vokset det de skulle, og at de ikke ville bestille flere skibe end de allerede har bestilt, så formentlig slutter deres emissions-frienzy ;o)


Besvar indlæg

Dato : 19.12.2016 kl.17:50
Brugernavn : Ukendt bruger

overvejer at samle op i torm, men også euronav (næsten 14 % i udbytte)og nogle af de norske rederier ser fornuftige ud med meget høje udbytter som sidegevinst. men efter at have brændt mig kraftigt på avance gas, ville jeg høre om nogle herinde har en mening om det?


god aften og glædelig jul


Benjamin Boe Rasmussen


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.