Veloxis

4664 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 14.11.2016 kl.16:09
Brugernavn : Bjarne

Jeg mener at Aktieugebrevet ved sidste analyse var meget positiv på Veloxis, og at den skulle ligge mellem 2-3 kr.  Så hvorfor de har skiftet mening, ved jeg ikke. Men jeg mener at klausulen om ikke at sælge til de novo patienter udløb her i sommeren 2016. Men der er godt nok lukket ned for informationen.


Mvh.


Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 14.11.2016 kl.14:54
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har læst et uddrag fra den af dig nævnte analyse, og Aktieugebrevet sænker deres anbefaling fra køb til neutral. De tror ikke målet om neutrale pengestrømme nås. Men mere kender jeg ikke til den pågældende analyse. Jeg følger ikke aktien, hvorfor jeg ikke kan bidrage med så meget mere nyt. For mig at se er det dog positivt, at der er to store aktionærer (NN og Lundbeck) i aktien. Så mon ikke du skal holde ud, og dit købssnit ser da også ganske fornuftigt ud. Biotek er desværre ofte en lang og knodlet rejse (kender det fra Zealand Pharma), men nogle af selskaberne kommer jo igennem (Genmab).


Besvar indlæg

Dato : 13.11.2016 kl.12:51
Brugernavn : Bjarne

Der kommer regnskab på onsdag fra Veloxis. Information fra virksomheden kan sædvanligvis ligge på et meget lille sted, og private investorer hiver sig i håret over ikke at få noget at vide. Jeg har selv været med fra begyndelsen, hvor kursen vist nok lå i 50-70 kr. Siden er der kommet en del  emmissioner, som jeg desværre har deltaget i. Men min tanke var, at når Novo og Lundbeck havde en andel på ialt 83%; så måtte der dog være en fornuftig mening med aktien. Idag sidder jeg med et GAK på 1,22; så jeg holder da min andel næsten hjemme. Envarsus som hindre organfrastødning, virker nu også på afrikansk amerikanske patienter, hvilket er en stor fordel. (Læs venligts 4-trader.com - Veloxis) hvis nogen er interesserede.

En ting har jeg dog lært. Invester aldrig i et nyt biotekfirma, som vil på børsen. Der skal bruges rigtig mange penge, og du vil ofte blive udvandet og først efter rigtig mange år vinder eller taber du. Oftest det sidste.

Aktieugebrevet var/er vist positiv på aktien

Er der andre med en mening om Veloxis.


Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.