Aktier 2016-2017

4943 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 08.11.2016 kl.17:41
Brugernavn : John Stihøj

For nærværende synes jeg det er umuligt at udpege mulige vinderaktier i 2017. Lad os lige få valget overstået. Alt peger på fire år med Hillary, og et nærmest enigt analytikerkorps, der tror på stigninger, hvis/når hun vinder. Men er det nu også så sikkert, at aktierne skal op ved en Clinton-sejr? Jeg er ikke så sikker. Det vil afhænge af sammensætningen af Senatet og Huset. Vi skal generelt passe på, når så mange er enige om udfaldet. Alle mener jo at Trump betyder nedgang, mens Clinton betyder opgang. På kort sigt - måske. Men på lidt længere sigt er jeg ikke sikker. Så måske bliver 2017 året hvor vi skal vende bøtten, og i stedet satse på de aktier, der skal falde mest??????


Påpasselighed og vilje til at være omskiftelig er min vurdering på kort sigt. Vi skal i hvert fald passe godt og grundigt på danske aktier. Hvad mener alle i andre, der læser med??? God valgaften/-nat/-morgen.


Besvar indlæg

Dato : 02.11.2016 kl.12:12
Brugernavn : Lars Bech

Hej jandersen

Jeg er fortsat meget lun på lakse-sektoren i Norge og på Færøerne. Min favorit er fortsat Bakkafrost, som jeg har flere positioner i. Jeg kan anbefale dig at læse Helge Larsens analyse af lakse-sektoren i Dansk Aktionærforenings blad Aktionæren hér fra efteråret.

Det er primært forholdet mellem udbud og efterspørgsel, som er interessant. Udbuddet har svært ved at stige på grund af koncessionsforhold og efterspørgselen stiger (global super-trend).

Ellers kigger jeg på amerikanske UVE - et forsikringsselskab. Lav prissætning, aktietilbagekøb. Anbefalet af Investor1989 (led efter ham). Han anbefaler også tyske MSG Life (et software-selskab, der laver programmer til livsforsikringer m.v.).

Norske Protector er min sidste anbefaling for nu. Desværre var Combined Ratio for høj ved deres nylige Q3, men de tjener rigtig gode og vækster på flere markeder. Meget tungt lastet i denne også.


Besvar indlæg

Dato : 02.11.2016 kl.11:11
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvilke nogle aktier vil være bedst at investere i, over det næste år? 

Kom gerne med analyser om hvorfor 


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

16-07-2019


Sverige: Regnskab fra Husqvarna, AAK, Billerud, Bonava, Semcon.
Norge: Regnskab fra Telenor, Yara, Schibsted.
Tyskland: ZEW-tillidsindikatoren.
USA: Regnskab fra Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, Wells Fargo, Goldman Sachs, Blackrock, CSX Corp.
Tal for industriproduktionen og husmarkedsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.