Hexagon

2557 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 11.10.2016 kl.21:18
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for svaret Lau. Mente det var dig der nævnte den. Har købt den til 28,30. Nyder virkelig jeres millionærklub udsendelser.

Mvh

PeterB.


Besvar indlæg

Dato : 11.10.2016 kl.21:10
Brugernavn : Ukendt bruger

Nejjj, det er ikke korrekt. Hexagon (det norske børsnoterede selskab) er mestendels blevet omtalt i Millionærklubben af Helge Larsen fra Proinvestor.com, som sætter stor pris på selskabet. Hexagon er mest kendt for at fremstille gastanke til lastbiler, som bruger naturgas som drivmiddel i stedet for dieselolie. Det er mere miljøvenligt, og ressourcerne af naturgas er jo enorme og tilstede mange, mange steder. Der er kendte reserver af naturgas til 280 års forbrug (plus shale gas) men kun olie til 45 år, groft regnet så vidt jeg husker.

Hexagon har netop lagt denne del af deres koncernen sammen med Agility Fuel Systems i USA i et 50/50 ejet firma. 


Mit syn på aktien: det er et interesant segment med meget store vækstmuligheder, men aktien er meget godt betalt, så vidt jeg kan forstå forholdene. Jeg ville ikke købe den til 31,1 NOK, må jeg sige. 

Jeg håber at dette input kan være til lidt gavn for dig.


Med venlig hilsen

Lau Svenssen, Aktieinfo
Besvar indlæg

Dato : 11.10.2016 kl.15:33
Brugernavn : Ukendt bruger

Har på radio 24-7 hørt L. Svendsen omtale norske Hexagon. Købte den og har indtil videre 9%. Hvordan er potentialet for den?

PeterB.Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.