Deutsche Bank

4087 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 31.05.2018 kl.16:49
Brugernavn : ger

Nogen der tør købe Deutsche Bank i dag? - Efter 'læk' af FED's åbenbart ret negative analyse af DB's amerikanske ben. Så test af kurs 20 bliver nok ikke lige en af de første dage. Men på langt sigt...


Med venlig hilsen


Gert Jessen


Besvar indlæg

Dato : 04.05.2017 kl.10:14
Brugernavn : John Stihøj

Tror vi skal holde fast. Mit bud er en test af 20, hvor jeg så vil overveje at lukke.


Besvar indlæg

Dato : 04.05.2017 kl.09:45
Brugernavn : ger

Kinesiske HNA Group ejer nu ca. 10 % af Deutsche Bank ... og aktien stiger lidt i dag til ca. 17. Hvad tænker I om det ... og er det tid til at takke af med stigningen for denne gang eller måske blot se tiden an?


Med venlig hilsen


Gert Jessen, Odense


Besvar indlæg

Dato : 03.10.2016 kl.15:48
Brugernavn : John Stihøj

Hej Casper. Det kan du måske have en god pointe med. Kender dog ikke Commerzbank til bunds. Men umiddelbart synes de ikke at være "sovset ind" på samme måde som Deutsche Bank. Commerzbank varslede i sidste uge nedlæggelse af 9.600 jobs, så det burde kunne ses på bundlinjen. Har dog selv Deutsche Bank, hvorfor jeg fokuserer mest på denne.


Besvar indlæg

Dato : 03.10.2016 kl.11:50
Brugernavn : Ukendt bruger

Men ville det så ikke give mere mening at købe Commerzbank? Den handler jo til stort set samme P/B, men er vel mindre filtrer ind i derivater og nye bøder og andre dårligdomme... :o.Besvar indlæg

Dato : 30.09.2016 kl.15:04
Brugernavn : John Stihøj

Du kan se et indslag med mig om Deutsche Bank på Børsen PLAY: https://play.borsen.dk/klip/57ee3e7dd99b63192e1f57d0/aktieinfo_deutsche_bank_handles_i_panik_-_aktien_kan_vaere_et_godt_koeb.html


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2016 kl.14:49
Brugernavn : John Stihøj

Jeg tror du kan holde fast, men der er naturligvis stor risiko i aktien lige nu og her. Topchefen maner til besindighed og beskylder Hedge Funds for at angribe banken både med at trække forretninger væk og shorte aktien. Baseret på halvårsregnskabet havde banken en egenkapital på 61,9 mia. EUR, hvilket du kan sammenligne med dagens børsværdi på 14,4 mia. EUR.


Banken er Tysklands største og Europas tredjestørste. Får de lov at gå ned? Næppe, men alt er jo muligt (det så vi med Bear Stearns og Lehman Brothers). Magthaverne ved jo også godt hvad der vil ske, hvis DB går ned. Risiko for en ny finanskrise. Derfor tror jeg ikke DB får lov at gå ned og jeg anser problemerne for skruet op i et højere niveau end de egentlig er.


Bødeforlæget fra USA på 14 mia. USD (=12,5 mia. EUR) er alvorligt. Man "plejer" at kunne forhandle sig frem til en mindre betaling, men selv et reduceret bøde vil presse bankens solvens. Hvis man er i aktien, så mener jeg, at man bør holde fast. En eventuelt kapitaludvidelse vil dog kunne presse aktiekursen, men omvendt vil det også gøre banken mere solid.


Alt kan ske - men jeg tror DB klarer skærene.


PS: Jeg har selv aktien fra 12,7 EUR og er derfor ikke 100% objektiv. Du skal gøre, hvad du har det bedst med.


PPS: Danske Bank var i 2008 også i voldsomme problemer. Dengang var kursen 30. Mange har bagefter sagt, at man jo bare dengang skulle købe Danske Bank, for den var da for stor til at kunne gå ned. Mon ikke noget lignende kan ske i Deutsche Bank, at vi om nogle år ser tilbage og ser på en pris på 10 EUR som et fortræffeligt indgangsniveau. Men det gør ondt så længe der er risiko for tab. Jeg holder fast. Men hver enkelt må gøre, hvad man har det bedst med.


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2016 kl.09:10
Brugernavn : Petersen

Hvad skal man gøre med Deutsche Bank aktien?

Vil banken klare skærene?Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

04-06-2020

Danmark: Årsregnskab fra Glunz & Jensen.
Tyskland: Kl. 9.55: PMI-tal.
EU: Kl. 13.45: Centralbankmøde afsluttes.
USA: Regnskab fra Nike, Gap Inc.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.