Følg investeringsfondes mønstre?

2960 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 01.12.2016 kl.21:29
Brugernavn : Ukendt bruger

Tak for svar tilbage og info om andre muligheder.

Mvh

Hanne


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2016 kl.15:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvorfor så ikke blot investere i en række store investeringsfonde, som forvalter pengene for dig? Det er vel lidt det din taktik går ud på, og da en ganske simpel måde som du kan eksekvere det på. Se evt. Skagen fonden - mange af disse er dog højrisiko, jeg ved ikke om det er det du søger.

Mvh Klausen, fra taylorfinance


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2016 kl.16:24
Brugernavn : John Stihøj

Hej Hanne.

Jeg må desværre melde pas. Jeg har ikke hørt om den handelsstrategi, som du nævner. Og jeg har lidt vanskeligt ved at se, hvordan man skulle kunne følge den. Mange købere optræder jo anonymt, ligesom det - så vidt jeg ved - kun vises, at en given bank har købt. Hvem der er den/de reelle købere vides jo ikke. Som privat investor tror jeg det vil være helt umuligt at praktisere denne strategi. Men lad os håbe andre ved noget om dit spørgsmål. Desværre kan jeg ikke hjælpe.


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2016 kl.15:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Det vil kræve at du lægger en masse tid af til det. Hvor mange timer har du gennemsnitligt om dagen som kan bruges på udelukkende at varetage aktiehandel?


Besvar indlæg

Dato : 27.09.2016 kl.19:52
Brugernavn : Ukendt bruger

For et par måneder siden læste jeg en artikel på TV2's hjemmeside (artiklen er desværre forsvundet for mig) om en investor (i større omfang) der havde haft stor succes med at følge investeringsforeningers handelsmønstre (vist nok større udenlandske fonde/foreninger) og til tider selv følge deres eksempel. 

Har nogen af jer erfaringer med dette? Kan det overhovedet praktiseres med succes til følge af en lille privat investor? Er det mest egnet ift. daytrading hvilket jeg ikke praktiserer, da jeg slet ikke har aktieekspertise på det niveau og har et arbejde at fokusere på i det meste af dagtiden! Hvis det kan bruges for en lille privat investor, er det så f.eks. en mulighed at kigge på Nordnets mæglerstatistik?

Hører meget gerne jeres evt. erfaringer eller meninger om emnet.

Med venlig hilsen og på forhånd tak for jeres svar
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.