Følg investeringsfondes mønstre?

2790 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 01.12.2016 kl.21:29
Brugernavn : Hanne

Tak for svar tilbage og info om andre muligheder.

Mvh

Hanne


Besvar indlæg

Dato : 01.12.2016 kl.15:59
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvorfor så ikke blot investere i en række store investeringsfonde, som forvalter pengene for dig? Det er vel lidt det din taktik går ud på, og da en ganske simpel måde som du kan eksekvere det på. Se evt. Skagen fonden - mange af disse er dog højrisiko, jeg ved ikke om det er det du søger.

Mvh Klausen, fra taylorfinance


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2016 kl.16:24
Brugernavn : John Stihøj

Hej Hanne.

Jeg må desværre melde pas. Jeg har ikke hørt om den handelsstrategi, som du nævner. Og jeg har lidt vanskeligt ved at se, hvordan man skulle kunne følge den. Mange købere optræder jo anonymt, ligesom det - så vidt jeg ved - kun vises, at en given bank har købt. Hvem der er den/de reelle købere vides jo ikke. Som privat investor tror jeg det vil være helt umuligt at praktisere denne strategi. Men lad os håbe andre ved noget om dit spørgsmål. Desværre kan jeg ikke hjælpe.


Besvar indlæg

Dato : 28.09.2016 kl.15:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Det vil kræve at du lægger en masse tid af til det. Hvor mange timer har du gennemsnitligt om dagen som kan bruges på udelukkende at varetage aktiehandel?


Besvar indlæg

Dato : 27.09.2016 kl.19:52
Brugernavn : Hanne

For et par måneder siden læste jeg en artikel på TV2's hjemmeside (artiklen er desværre forsvundet for mig) om en investor (i større omfang) der havde haft stor succes med at følge investeringsforeningers handelsmønstre (vist nok større udenlandske fonde/foreninger) og til tider selv følge deres eksempel. 

Har nogen af jer erfaringer med dette? Kan det overhovedet praktiseres med succes til følge af en lille privat investor? Er det mest egnet ift. daytrading hvilket jeg ikke praktiserer, da jeg slet ikke har aktieekspertise på det niveau og har et arbejde at fokusere på i det meste af dagtiden! Hvis det kan bruges for en lille privat investor, er det så f.eks. en mulighed at kigge på Nordnets mæglerstatistik?

Hører meget gerne jeres evt. erfaringer eller meninger om emnet.

Med venlig hilsen og på forhånd tak for jeres svar
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.