Chemometec.

6300 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 29.11.2019 kl.14:50
Brugernavn : John Stihøj

Meget betynderligt. ChemoMetec har anmodet om at få aktien suspenderet, idet man kommer med en ledelsesændring. Nasdaq afviser at suspendere handelen på denne baggrund. Umiddelbart betragtet må der ligge noget stort bag selskabets anmodninig om en suspendering. Hvis det blot er fordi en direktør udskiftes, ville man ikke føle behov for suspendering. Man skal naturligvis være varsom med at konkludere og lave spekulationer, men der må ligge et eller andet dårligt bag dels udskiftningen på en direktørpost og dels anmodningen om suspendering. Medier gætter på, at det er topchefen, der skal skiftes ud. Men hvaf ligger til grund for en sådan beslutning, for han har jo gjort det godt? Forhåbentligvis er det ikke en Ambu sag, hvor fragangen af en populær topchef afdækker problemer i virksomheden. 


Hvad tænker I andre om dette?


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2019 kl.10:12
Brugernavn : John Stihøj

Tak Hanne. Ja, den virker temmelig højt prissat. Det er et aldeles udmærket selskab med gode vækstmuligheder, men det er så dandelig også indregnet. Jeg ejede aktien for nogle år siden. Købte så vidt jeg husker nær 4 og solgte i 20. Fantastisk gevinst. Men det blegner jo nu, hvor kursen er over 100. Har siden ejet aktien i kortere perioder, men jeg er altså ikke med på opturen over 100. Jeg venter, for reelt vil jeg godt have aktien, men den skal købes noget billigere.


Besvar indlæg

Dato : 16.01.2019 kl.09:59
Brugernavn : Ukendt bruger

 Tak for dit indlæg, John. Jeg har i flere dage villet spørge dig om din mening om Chemometec-aktien for øjeblikket og den himmelflugt kursniveauet har taget. Jeg har tidligere ejet aktien (efter at have læst Aktieinfos beskrivelse af virksomhed og produkt), solgte for flere år siden men fik en rigtig god fortjeneste. Vil gerne ind i aktien igen men tænker også nuværende niveau er urealistisk højt. I dag ses aktien så også at falde en del. 

Endnu engang tak for dit gode indlæg.

Mvh

Hanne


Besvar indlæg

Dato : 15.01.2019 kl.09:18
Brugernavn : John Stihøj

ChemoMetec er steget eksplosivt, og nu tiltrækker succesen nye investorer. Ledelsen er dygtige til at håndtere forretninger, der er i vækst, men ledelsen bidrager også til at trække aktien op. Gentagne opjusteringer gør aktien interessant for mange.


Men lad os lige se på tallene. Seneste opjustering lyder nu på et salg i 2018/19 (01-07-2018 til 30-06-2019) er 131-137 mio. kr. og et EBITDA på 33-37 mio. kr. I sidste regnskabsår var salget på 112,7 mio. kr. og EBITDA på 30. EPS i 2017/18 var 1,17 kr. 


Fremskriver vi tallene tyder det på et EPS tal i 2018/19 på 1,3-1,4, dvs. at aktien handler til en P/E 2018/19E på 100-108. Min pointe med dette opslag er at mane til forsigtighed. Det er spekulanter, der køber op i aktien, og de er ude lige så snart noget ikke forløber som planlagt. ChemoMetec er et rigtig spændende selskab, men kursen er helt ude af trit med virkeligheden.
Besvar indlæg

Dato : 20.09.2016 kl.11:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Aktieinfo.

jeg er ny på jeres udmærkede portal.

Jeg så i går et interview med John Stihøj omkring Chemometec og at der i dag skulle komme en stor nyhed fra dem.

Jeg har læst PM i forbindelse med regnskabet, men synes ikke umiddelbart der er de helt store nyheder - udover de kendte - heri.

Stemmer det, eller overser jeg noget?

Bh Brian SchneiderBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.