Nets A/S

8813 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 03.07.2017 kl.10:57
Brugernavn : John Stihøj

Der er god gang i Nets-aktien i dag. Bloomberg hævder, at flere kapitalfonde er interesseret i at købe Nets. Virker det sandsynligt? Jeg har ikke rigtig fantasi til at forestille mig et overtagelsestilbud på nuværende tidspunkt. Men hvad mener I andre?


Besvar indlæg

Dato : 02.04.2017 kl.11:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Så er der afholdt generalforsamling hos Nets. Bo Nilsson vil ikke kommentere på spørgsmål om fortidens synder, hvor han ellers formår at score stort på hele tre af de syv dødssynder, nemlig hovmod, grådighed og griskhed.

Jeg tror ikke, at Nets vil opnå befolkningens og aktionærernes tillid med den nuværende direktion. Hvis bestyrelsen vil redde sit omdømme, må de give direktionen sparket og stille op til valg ved en ekstraordinær generalforsamling.

I dag kan jeg glæde mig over, at jeg ikke fik købt aktien, og beklage situationen for alle der blev narret.


Besvar indlæg

Dato : 13.10.2016 kl.13:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Ja det lugter langt væk....føj for den....nogen må have vist en hel del mere end de har giver udtryk for. Hvor for skulle børsnoteringen skubbes frem med et par dage.....velsagtens fordi de vidste der var ugler i mosen.  Hvis der er noget om det, må vi da håbe det kommer frem. Jeg er sikker på der er undersøgelser igang.

Har ikke selv deltaget i børsnoteringen....der er alt for store ricisi så sent i business cyclen. Frem for alt ingen tekniske data til rådighed.


Besvar indlæg

Dato : 13.10.2016 kl.11:00
Brugernavn : John Stihøj

Det er altså tankevækkende, at Danske Bank en uge efter børsnoteringen valgte en anden udbyder til håndtering af Mobile Pay og dermed opsagede samarbejdet med Nets. Nu her efter endnu et par uger går Nordea sammen med Danske Bank omkring Mobile Pay. Der ser altså ud til at have været en dybere grund til, at Nordea og Danske Bank tilbage i 2014 var forhippede på at sælge deres ejerandele i Nets til kapitalfondene. Hvis man havde vidst inden børsnoteringen, at Danske Bank og Nordea var så tæt på at forlade Nets omkring håndtering af Mobile Pay, så ville forhåndsinteressen næppe have været helt så stor. Man fristes til at sige, at man er blevet ført bag lyset. Eller hvordan ser I andre på tingene?


Besvar indlæg

Dato : 30.09.2016 kl.08:39
Brugernavn : John Stihøj

Danske Bank dropper Nets til håndtering af betalinger relateret til Mobilepay. Fremadrettet skal betalingerne håndteres af det svenske selskab Bambora. Det er tankevækkende, at denne beslutning offentliggøres blot en uge efter børsnoteringen. Hvis det havde været kendt inden børsnoteringen, ville Nets givetvis ikke være kunnet blevet afregnet til kurs 150. Hele forløbet af børsnoteringen bærer præg af, at "aben" skulle sende videre til andre ejere i tide. Synd for alle dem, der købte aktien.


Besvar indlæg

Dato : 21.09.2016 kl.14:41
Brugernavn : John Stihøj

Nets tyder på at blive en stor succes. Alle vil købe aktien uanset prisen, for der ligger jo 5-10% i "sikker" gevinst. Sådan plejer det jo at være ved børsemissioner. Jeg selv får næppe nogle aktier, idet jeg limiterede mit køb til kurs 145, men måske slipper jeg lige med. Jeg har jo ved flere lejligheder udtalt mig skeptisk omkring Nets på sigt. I den forbindelse vil jeg blot gøre opmærksom på, at de netto tjente 97 mio. kr. i 2015. For 2016 og 2017 estimerer vi et nettooverskud på 400 og 700 mio. kr. Hvis der bliver 200 mio. aktier efter børsnoteringen, så kan man jo selv prøve at regne ud, til hvilken P/E aktien kommer til at handle. For 2017 vil P/E kunne estimeres til 45,7. Det er hvad mange mener er billigt for en aktie!!!!!!


Nogle gange forstår jeg simpelthen ikke investorers adfærd. Risko versus afkast i denne aktie står jo slet ikke mål med hinanden.  


Men til lykke til jer, der måtte købe aktien, og som bliver heldige at kunne score 5-10% på noteringen.


Jeg undres dog over, at der slet ikke er mere debat om denne aktie, idet det jo skriger til himlen, at så mange kan se så positivt på denne underlige aktie. I går på Investordagen i København deltog jeg i en paneldebat om Nets. Ud af ca. 200 tilhørere til foredraget var der kun en - gentager en - person, som havde kigget i prospektet. Direkte adspugt om, hvor mange der forstod prospektet, ja så trak den enlige læser hånden ned. Det er da tankevækkende.


Besvar indlæg

Dato : 15.09.2016 kl.13:35
Brugernavn : John Stihøj

Hvis du vil vide, hvad jeg umiddelbart mener om Nets aktien og dens muligheder, så kan du se det via dette link (jeg kommer på efter ca. 45 sekunder): http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-09-15-analytiker-hold-snitterne-fra-netsBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.