bw offshore

2896 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 20.07.2016 kl.11:30
Brugernavn : Ukendt bruger

Er der nogen, der prøvede at tegne aktier i BW offshore uden brug af tegningsretter. Jeg havde tænkt mig at give det et forsøg, men fik det ikke gjort (var bl.a. lidt bange for at få tildelt f.eks. 236 aktier til en værdi af 23,6NOK og derved blive skamskudt af kurtage) , så er nysgerrig efter om man fik tildelt nogle aktier på denne måde.. :o)


Besvar indlæg

Dato : 12.07.2016 kl.15:18
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej Benjamin. Det er selve tegningsretten, der koster ca 6 øre. Dertil kommer de 10 øre det koster at udnytte tegningsretten. Dvs at den samlede pris pr nytegnet aktie bliver 16 øre ;o)

Idag farer både tegningsret og aktien så godt nok op - så vidt  jeg kan gennemskue fordi insidere har takket ja til at udnytte deres tegningsretter, hvilket jo ogs er et positivt tegn. Så lige pt kan man købe TR til 7 øre, dvs 17 øre incl tegningsprovenuet, mens selve aktien koster 20 øre. Dvs hvis man allerede har aktier i selskabet kan man med fordel sælge dem man har og købe lidt flere tegningsretter og tjene de 18%. Det er dog sikkert pebbernødder for de fleste, da kursen jo er faldet så meget på det seneste.


Samme "arbitrage" kan dog ikke udføres hvis man ikke har aktien i forvejen, da der ikke er nogen som helst garanti for at kursen på aktien stadig er 20 øre, efter de nye aktier er udstedt ;o)


Jeg kunne dog også godt tænke mig at høre lidt mere fra Lau om hvor attraktiv han mener at casen er. Og evt om han mener, at man som ikke-aktionær vil have sandsynlighed for at kunne få tildelt aktier ved tegning uden tegningsret...


Besvar indlæg

Dato : 12.07.2016 kl.00:38
Brugernavn : Ukendt bruger

kære aktie info og medlemmer


hørte millionærklubben i morges og studsede over Lau Svenssens oplæg omkring Bw offshore. 

prisen på aktien ligger i 17 øre

emissionen tilbydes (ihvertfald på danske banks app) til 6 øre

er klar over det er højrisiko, men ligger her ikke en mulighed for noget? de har problemer ;ja. men det er en specialiseret branche så jeg tænker man ikke bare ringer efter en uber ? og er spændet melllem prisen på aktien og tilbuddet på emissionen ikke for stort? 


i håbet om at nogen svarer inden den 13 hvor emissionen slutter


kh


Benjamin BoeBesvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

22-01-2021

Danmark: Regnskab fra TopDanmark.
Norge: Regnskab fra Gjensidige.
USA: Regnskab fra AbbVie, Honeywell, Schlumberger.Se hele finanskalenderen

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.