Twitter

4705 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 09.02.2017 kl.16:04
Brugernavn : Ukendt bruger

Næ jeg synes heller ikke at regnskabet var noget at tage sådan på vej over. Men jeg er lidt overrasket over at omsætningen ikke stiger hurtigere, når nu YOY "change in ad engegements" ligger på 150%.

Jeg er dog lidt i tvivl om hvad YOY "Change in cost per ad engagement" betyder. Er det Twitters omkostning pr reklame-klik eller kundernes omkostning pr reklame-klik? Hvis det er sidstnævnte er det klart at Twitters omsætning ikke stiger proportionalt med reklamevæksten, men hvordan kan selskabet i så fald vedblive med at miste ca 60% YOY i indtægter pr klik? Skidtet falder jo hurtigere en prisen på kinesiske solceller! :o.


(Jeg fik købt igår til 18.7 USD, æv)


Besvar indlæg

Dato : 09.02.2017 kl.15:32
Brugernavn : John Stihøj

PS: Jeg har selv lige købt lidt ekstra til åbningskursen i 17,02 USD.


Besvar indlæg

Dato : 09.02.2017 kl.14:56
Brugernavn : John Stihøj

Twitter ser ud til at åbne 10 % lavere i dag efter det der udlægges som et skuffende regnskab. Var det nu også så skuffende? Omsætningen endte på 717 mio. USD og EPS på 0,16 USD. Selskabet melder om 319 mio. månedlige brugere. Tilsyneladende fokuseres udelukkende på, at omsætningen var ventet at nå 740 mio. USD. Hvorfor er der ingen der tillægger det værdi, at EPS endte i 0,16 USD mod forventet 0,12 USD. Hmm nogle gange er det vanskeligt at være investor.


Besvar indlæg

Dato : 07.02.2017 kl.19:25
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John, nu er beta jo ikke en ensrettet gade, og hvis vi står med et udfaldsrum fra "let skuffelse" til "pænt stor begejstring", er det jo ikke skidt at det er en aktie uden "beta-blokkere" ;o)

I øvrigt synes jeg da ikke at en 6% position er sådan super stor. Jeg mener 2-3% positioner giver jo kun rigtig mening hvis man har enormt mange penge, ellers vil handelsomkostninger og især bøvlet med at skulle holde styr på skatten jo nemt kunne blive betydelige i forhold til det forventede afkast ;o)


Besvar indlæg

Dato : 07.02.2017 kl.16:33
Brugernavn : John Stihøj

Hej Casper. Du bestemmer jo helt og holdent selv dine dispositioner, men når du har 6% af porteføljen i denne aktie, så ville jeg nok betænke mig en ekstra gang med at udvide. Vi har jo før set, at der er store udsving i denne aktie. Men hvis du er dig din risiko bekendt, så kan du måske godt have ret i, at den burde kunne stige. Personligt ser jeg fortsat potentiale i aktien, men henover regnskaber kan alt ske, derfor min lille velmente advarsel til dig.


Besvar indlæg

Dato : 07.02.2017 kl.15:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg har en 6% position, som jeg overvejer at øge lidt inden regnskabet... Jeg tænker også, at al den ståhej omkring Trump og hans tweets må være godt for forretningen plus at man kan håbe, at Q4 vil have fået pæn vækst in reklameindtægter som Dominic Bescos spåede (omend hans klarsyn måske kan drages i tvivl - han forudså jo i hvert fald ikke sin egen jobmæssige udvikling de siste par dage... men derfor kan hans stock picks jo stadig godt være gode nok)...


Besvar indlæg

Dato : 06.02.2017 kl.17:56
Brugernavn : John Stihøj

Afnotering af Twitter? Nogle aktionærer ønsker tilsyneladende dette. Det forstår jeg ganske enkelt ikke, og slet ikke hvordan det skulle kunne lade sig gøre. Men alt er jo muligt. Der kommer regnskab på torsdag, og med Trumps flittige brud af at tweete, så burde antallet af månedlige brugere være steget betydeligt (seneste kendte tal er 313 mio. MAU (=monthly active users). Hvad gør I andre med denne aktie? Skal vi fortsat tro på, at der på et tidspunkt kommer et bud på selskabet? Jeg selv holder fast i mine aktier købt til gns. 18,27 USD.


Besvar indlæg

Dato : 22.12.2016 kl.17:58
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har (desværre) en position i Twitter, hvor jeg købte ekstra op i går til 17,1 USD. Årsagen til den seneste nedtur skyldes flugt af medarbejdere. Chief Technical Officer Adam Messinger og Vice President of produvts Josh McFarland har selv besluttet at stoppe i selskabet. Det er naturligvis en bearish nyhed, at to af produktfolkene springer fra. CEO Jack Dorsey har jo ellers tidligere nævnt, at Twitter var klar med nye tiltag. Men hvorfor forlader to topfolk så selskabet? Det giver usikkerhed. Min holdning er dog uændret - jeg tror selskabet rejser sig og at det bliver overtaget med en pæn merpræmie. Men sådan er men nok nødt til at tænke, når man allerede ejer aktien. Er der andre holdninger?


Besvar indlæg

Dato : 18.10.2016 kl.13:48
Brugernavn : John Stihøj

Alle er åbenbart sprunget fra i købsprocessen. Har dog læst at en ny fond ejet af japanske Softbank og Saudi Arabien måske kunne være interesseret. Softbank har tidligere udvist interesse og den Saudi arabiske prins ejer i forvejen 5,2 procent. Jeg holder fast.


Besvar indlæg

Dato : 23.09.2016 kl.15:45
Brugernavn : John Stihøj

Så er der igen gang i opkøbsrygterne. CNBC har i dag bragt et rygte om et muligt købstilbvud på Twitter til torvs. Den eller de interesserede købere nævnes at være Google og/eller Salesforce.com. Personligt har jeg dog i dag valgt at halvere min position, da jeg syntes positionen var lidt for stor i forhold til mine "normale" positioner.


Besvar indlæg

Dato : 01.08.2016 kl.23:33
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg doblede mit frimærke lige efter regnskabet i forrige uge i troen på, at de positive tegn op til regnskabet alligevel kan fortsætte og i håb om et muligt take-over.


Men hvad kan præsidentvalget til november betyde for dollarkursen? Hvilke scenarier er sandsynlige ved hhv. Trump og Clinton? Nogle der har nogle perspektiver/analyser her?


Besvar indlæg

Dato : 01.08.2016 kl.20:32
Brugernavn : Ukendt bruger

http://www.recode.net/2016/3/30/11587380/are-young-people-leaving-facebook-not-even-close-chart


Twitter har næsten tæt på stagnerende antal af brugere i forhold til sidste år - og Facebook taber langt fra terræn fra de yngre generationer (se link). Snapchat og Instagram (sidstnævnte er ejet af Facebook) bruges primært af folk yngre end 18 til fordel fra Twitter, så man skal være forsigtig, hvis man tror at Twitter har den samme kursudvikling i vente som Facebook har haft. 


Besvar indlæg

Dato : 01.08.2016 kl.19:12
Brugernavn : John Stihøj

Det glæder mig, at du ligesom mig ser muligheder i Twitter. Det store fald ovenpå Q2 regnskabet skyldes jo primært, da de meler meget forsigtigt ud for Q3. Jeg beholder ihvertfald mine aktier i selskabet.


Besvar indlæg

Dato : 01.08.2016 kl.15:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg ville vurdere twitter til at være et stærkt emne. Indenfor SoMe står de stærkt og går fremad, i modsætning til eks Facebook, der er for nedadgående i forhold til at fange unge brugere. 


Besvar indlæg

Dato : 19.07.2016 kl.10:51
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg må blankt erkende at jeg ikke kan følge Dominic Beskos i hans rationale at Twitter's Periskope kommer til at være epokegørende for Twitter på live feed fronten. Twitter er langt fra den eneste aktive på live feed fronten - tætteste konkurrenter er Meerkat og Facebook, hvor Facebook er den største konkurrent. Facebook har allerede lanceret deres eget live feed, hvilket ikke er helt så godt som Periskope, men i live feed gamet handler det mere om antallet af brugere frem for det reele produkt. Spørgsmålet I selv skal svarer på er om I vil skifte platform for at være i stand til at lave jeres eget live feed i stil med Periskope? Mit bud er at størstedelen af brugere af digitale medier ikke vil. Professionelle mediefolk vil holde sig til Twitter, men langt fra hverdagsbrugeren - og det er hverdagsbrugeren som skal drive forretningen i Twitter fremadrettet.

Der er et kurspotentiale i Twitter, men slet ikke så stort som Beskos forudser. Han har aldrig været den gode stockpicker, men dygtig hvad angår trendforudsigelser. Jeg kan dog tage fejl :)


Besvar indlæg

Dato : 08.07.2016 kl.23:53
Brugernavn : Ukendt bruger

Domonique Beskos er helt på linie med Saxo Bank vedr.Twitter, som han finder billigt prissat specielt pga det store brugerantal og han mener også den kan være en overtagelses kandidat.

Har endnu ikke været ude at købe,men dagen gæst i Milionærklubben (husker ikke hans navn,men han lød meget troværdig) var ikke særligt positiv.Klapper lige hesten,men holder øje med den.Er dog overvejende positiv.


Besvar indlæg

Dato : 08.07.2016 kl.19:45
Brugernavn : Ukendt bruger

Jeg købte også et frimærke i slut juni efter SaxoBank forudså, at Twitter kunne blive opkøbt - muligvis af Google. Siden er den steget 10pct, så indtil videre går det jo meget godt. Er der nogle, der har hørt om eller vil våge et gæt på,hvad Twitter evt. kunne gå for, og hvor det ville bringe aktien hen?


Besvar indlæg

Dato : 08.07.2016 kl.19:08
Brugernavn : John Stihøj

Forleden købte jeg selv og modelporteføljen Twitter. Jeg anser aktien for et take over emne. Tænk blot på hvad Microsoft betalte for Linkedin.


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

21-06-2019


Sverige og Finland holder lukket.
Tyskland: Kl. 9.15: PMI-tal.
USA: Kl. 15.45: Service PMI-tal.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.