Apple

2823 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 19.05.2016 kl.08:31
Brugernavn : Ukendt bruger

Carl Icahn solgte alle sine Apple-aktier. http://www.forbes.com/sites/chuckjones/2016/05/01/did-carl-icahn-sell-apple-due-to-china-or-for-another-reason/#4f11b9f1caab


Men salget mister momentum. I mine øjne sker det typiske, at folk venter længere med at udskifte deres Iphone og IPad, da de jo godt kan holde lidt længere og der ikke kommer væsentlige nye features. Min kone har stadig en Iphone 4S, som er opgraderet til nyeste IOS. Hun vil gerne have en Iphone 6S, men kan nøjes med Iphone SE og deri ligger udfordringen for Apple : at man kan nøjes med mindre til en lavere pris.

 Bevares de tjener godt, har en lav P/E, men hvis nu E i det regnestykke falder ?  Så skal P med ned. Derfor er jeg short i aktien. Det længere chart understøtter fortsat dette. Deres kontantbeholdning svarer i øvrigt til omkring 24 USD.

Det er et stærkt selskab, men mister det også momentum. Der har over tid været masser af historier om stærke selskaber, som ikke forbliver stærke. Jeg har meget IBM i tankerne.


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2016 kl.17:09
Brugernavn : Ukendt bruger

Aktien ser rimelig billig ud paa nogletal, P/E paa 10, K/I 4, RoE 39%


Aktieinfo solgte ud 22/1 med tab. Mener at I paa det tidspunkt sagde muligt genkob omkring kurs 90


Jeg kobte 23/10 og solgte 21/12 med 10% tab, saa det er ikke gode minder der frister. Snarer det at det er et staerkt selskab, som er banket 30% ned over det sidste aar, som frister. Men jeg klapper lige hesten.


Mvh jaki


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2016 kl.15:01
Brugernavn : John Stihøj

Teknisk er aktien i nedtrend til vi måtte se brud over 103. Jeg bemærker et teknisk gab mellem 98 og 104, så måske skal den op og teste 104. Jeg turde ikke gå short, men jeg har heller ingen intentionen om at købe, selvom Hr. Buffett har gjort det og normalt har en dygtig hånd. Aktien er ikek dyr på nøgletal, men jeg synes selskabet mister momentum i salget. Kan det blive en ny Nokia - altså en aktie med en stor fortid, men en vanskelig fremtid? Jeg holder mig ude af aktien, og overlader profitten til Hr. Buffett. Så vidt jeg husker er Carl Icahn meget utilfreds med selskabet. Har han solgt ud eller truer han blot med det. Korriger mig endelig, hvis jeg husker forkert med Carl Icahn.

JAKI: Hvorfor er du interesseret i at købe aktien, hvis jeg må spørge?


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2016 kl.11:02
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej jaki

Jeg følger fortsat Demetras analyse af Apple-aktien. De opdaterede den i fredags : http://www.demetra.dk/finansblog/apple-aktien-viser-nyt-gennembrud-nedad/


Mao. : jeg er fortsat kort i aktien på den længere bane.


Besvar indlæg

Dato : 17.05.2016 kl.08:08
Brugernavn : Ukendt bruger

Apple var nede at hilse paa 90, hvor jeg ellers havde plan om at kobe tilbage - naaede det ikke. Nu kan jeg saa se at Warren Buffett har kobt. Er det tid at hoppe ind ved 93 - 94 ?


Mvh jaki


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

25-10-2021


Sverige: Regnskab fra SSAB.
UK: Regnskab fra HSBC.
USA: Regnskab fra T-Mobile, Kimberly-Clark.
Se hele finanskalenderen

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.

Klik her for at acceptere
Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.