Genmab

22312 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 05.04.2019 kl.10:11
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har ikke selv Genmab for tiden, men jeg synes de kommer med den ene gode nyhed efter den anden. Er det mon ved at være tid for at købe aktien? Hvad mener de kloge mennesker, der læser med på debatten?


Besvar indlæg

Dato : 23.01.2019 kl.16:23
Brugernavn : Bjarne

Der er så ikke sket det helt store, bortset fra at du i dag kan købe den endnu billigere.

Mærkeligt, at utrolig mange var sikker på, at der ville komme en stor stigning, og så flopper kursen.

"De store" må have vidst mere end vi andre. Jeg forstår heller ikke noget af det her cirkus.

Blev du Genmab ejer, John?

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 22.01.2019 kl.17:33
Brugernavn : John Stihøj

Kursfald til Genmab idag. Men mon ikke kursen retter sig imorgen efter det er kommet frem, at Janssen nu indleder ansøgning om at få Darzalex mod knoglemarvskræft godkendt til førstelinjebehandling - vel at mærke i kombination med to andre produkter. Ejer ikke selv aktien, men vil da overveje et køb i morgen afhængigt af kursudviklingen.


Besvar indlæg

Dato : 24.02.2018 kl.20:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John Stilhøj

Har selv 2x20 KKr i Genmab. Før regnskabet ovevejede jeg at skyde den ene portion af, hvis der kom et OK regnskab, men nu regner jeg med at holde på Genmab fordi jeg er bange for ikke at kunne komme ind i den igen.

Aktien er steget som reaktion på kursfaldet i efteråret, og egentlig skyldtes kursfaldet ikke dårlige nyheder. Der manglede bare et festfyrværkeri. Derfor forestiller jeg mig at kursen kan blive hængende et stykke tid.

Selvfølgelig har Genmab fået svækket USD-indtægterne henved 20% sidste år, og det er en skæbne selskabet deler med flere andre danske selskaber. Imidlertid kan svækkelsen af USD ikke fortsætte i en uendelighed, så mon ikke potentialet for at USD skal op er større end ned. Hvor er USD stigningerne i forbindelse med rentestigningerne forøvrigt blevet af?


Besvar indlæg

Dato : 23.02.2018 kl.18:09
Brugernavn : John Stihøj

20 % stigning på to dage. Flot regnskab - gode udsigter. Givetvis nogle shortere, der har fået travlt med at dække sig ind. Solgte selv mine egne aktier torsdag morgen i 1.197,5. Mente det var en god pris med mulighed for efterfølgende opsamling. At dømme ud fra dagens kursudvikling skulle jeg have holdt fast. Men 20 % på en dag - det synes jeg er for meget. Har dog heldigvis holdt fast i aktien i vores Modelporteføljen.


Hvordan ser I andre på Genmab efter onsdagens regnskab? Bør den ikke falde lidt tilbage igen?


Besvar indlæg

Dato : 18.11.2017 kl.00:41
Brugernavn : Ukendt bruger

Ps det var Torben Plesner der stod for behandlingen. 


Besvar indlæg

Dato : 18.11.2017 kl.00:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Mht knoglekræft har jeg privat oplevet en bekendt, der var døden nær, modtage behandling fra Genmab, med underskrevet erklæring om, hun vidste det ikke var godkendt behandling hun modtog. Kvinden er idag på benene igen. Derfor har jeg købt Genmab aktie på det højeste, men oplevelse taler på håb for de syge og Genmab. 


Besvar indlæg

Dato : 03.04.2017 kl.14:23
Brugernavn : John Stihøj

Når man hører på Helge Larsen, Florian Schönharting og andre, der har stor viden om Genmab, synes de at være sikre på at aktien kommer stærkt tilbage (altså op igen). Jeg ejer ikke denne aktie, og kommer næppe heller til det (så skal den blive væsentlig billigere). Er der blandt debattørerne her på siden folk, som tør spå om aktiekursen i den kommende tid? For mig at se er der klart en tendens til, at de mest optimistiske blot ser stoppet for Daratumumab mod Hodkins sygdom som et mindre tilbageslag. Men jo mindre nyt på vej i pipelinen, jo mere afhængig bliver Genmab af Darzalex. Min personlige holdning er, at magien for denne aktie kan være nær en afslutning/pause. Jeg bemærker, at de første analytikere har sænket anbefalingen. Kan det værer starten på et skifte fra Genmab over i andre danske biotekselskaber?


Besvar indlæg

Dato : 10.09.2016 kl.17:06
Brugernavn : John Stihøj

Uddrag fra Helge Larsens Genmab analyse:


Følgende kan have sat det nuværende salgspres i gang:


Kortsigtede investorer søger andre græsmarker på grund af udsigten til nogle måneders nyhedstørke i aktien.

Insidere med Jan van de Winkel i spidsen solgte aktier for samlet 168 millioner kroner den 19. august. Selvom der var en god forklaring på salget (indlæsning af warrants) er insidersalg noget, som ofte bekymrer mange investorer.

Investorer kan være bekymret for biotek- og pharmabranchen som investeringsobjekt på grund af udmeldingerne fra Hillary Clinton om, at hun som præsident vil arbejde for lavere medicinpriser.

Markedssnakken om et muligt bud på Genmab fra et større pharma-selskab er i høj grad stilnet af. Dette kan få kortsigtede investorer til at sælge ud.

Sektorrotation bort fra pharma.


Han ser følgende kurstriggere i de kommende måneder:


De månedlige salgstal for Darzalex fra USA

Salgstal på Darzalex fra USA og Europa i tredjekvartalsrapporten fra Janssen

Opjustering fra Genmab på helårsprognosen.

Data fra studie med Darzalex som behandling af NHL (Non-Hodgkin lymfom)

Data fra fase I/II med Tisotumab vedotin i solide tumorer

FDA-godkendelse af Darzalex i linie 2 behandling af knoglemarvskræft

Teknologiaftaler på Genmabs platforme Duobody og Hexabody


Vi er kommet tæt på 1.000. Måske er det ved at være tid for mig til at trykke på købsknappen. Man hvad mener I andre?


Besvar indlæg

Dato : 02.09.2016 kl.17:31
Brugernavn : John Stihøj

Jeg har lige læst en meget velbegrundet og seriøs analyse af Genmab, som Helge Larsen har lavet for Dansk Aktionærforening. Hans konklusion, som synes meget vel dokumenteret, er, at aktien har et stort potentiale på lidt længere sigt. På kort sigt kan han ikke afvise videre nedgang, da der for tiden er et nyhedsvakuum fra selskabet. Han har næsten overbevist mig om, at Genmab skal ind på radaren. Det har jeg herved gjort, men jeg har ikke travlt med at købe. Såfremt vi ser test af 975-1.000 vil jeg dog overveje at købe et frimærke. Hvad mener I andre?


Besvar indlæg

Dato : 24.08.2016 kl.09:08
Brugernavn : John Stihøj

Det er sjældent, at vi får skuffende nyheder fra Genmab. Men dagens melding om, at salget af Darzalex i juli er faldet med 3% overrasker mig. Topchefen havde jo i forbindelse med Q2 regnskabet indikeret, at salget i juli ville blive særdeles godt. Jeg kan ikke rigtig hitte ud af denne aktie. Mange er MEGET positive på aktien. Citi indikerede i går, at aktien ved fuldt salg af Darzalex burde koste 2.400. Alle disse positive analytikere må jo have lagt aktien i depoeterne, så hvem skal snart købe aktien? Mig? Ja måsek, hvis nogle her på debatten kan overbevise mig om, at der fortsat er et stort potentiale i aktien. Så jeres input er meget velkomne - både positive og negative.


Besvar indlæg

Dato : 06.07.2016 kl.18:40
Brugernavn : John Stihøj

Det går jo fint med Genmab. Så til lykke med dit køb, Lei.  Efter min overbevisning er aktien dog fortsat priset ganske højt. Derfor køber jeg stadig ikke aktien.


Besvar indlæg

Dato : 13.06.2016 kl.14:12
Brugernavn : Ukendt bruger

Har nu købt en mindre portion Genmab aktier for at følge aktien nærmere.Den har formentligt et pænt potentiale på sigt.Ikke alene pga darzalex til behandling af knoglemarvskræft,men de har også  et middel til behandling af dissimineret sclerose på bedding.


Besvar indlæg

Dato : 06.06.2016 kl.19:08
Brugernavn : Bjarne

Jeg har ikke nogen indsigt i Genmab. Købte alligevel en sjat i december måned, hvilket jeg er godt tilfreds med idag.

Jeg synes Helges debatforum - Proinvestor, er utrolig seriøs angående biotek. Som jeg har forstået det, er nogle af debattørerne læger, samt andre indenfor biotek. De lyder til at have et stort indblik i branchen.

Men de er også meget begejstret :-)

Mvh.

Bjarne 


Besvar indlæg

Dato : 06.06.2016 kl.12:52
Brugernavn : John Stihøj

Jeg sad i går og kiggede lidt med på debatten på Euroinvestor. Deltagerne boblede nærmest over af begejstring omkring nyhederne fra ASCO-konferencen. De overbød nærmest hinanden omkring kursmål. Jeg har vanskeligt ved at vurdere, hvor stor betydning nyheden fra ASCO-konferencen egentlig var, for reelt var det vel ventede nyheder? Jeg ejer fortsat ikke denne aktie, der efter min mening er præget af en betydelig hype (for mig illustreret ved debatten i går på Euroinvestor). Hvordan ser I andre på aktien? Er en kurs på 2.000 i år virkelig sandsynlig? Det virker FOR vildt i mine gamle, skeptiske ører:-)


Besvar indlæg

Dato : 25.05.2016 kl.00:00
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John Stihøj.

Ejer ikke Genmab og tvivler på om jeg nogensinde kommer til det.Har ellers fulgt med i  informationerne i lang tid og set passivt til medens den har taget  kurs mod himlen.Dermed være ikke sagt, at den ikke kan blive dyrere det er nok blot undertegnede som ikke har set lyset i tide og som blot glæder mig over andres held.

Til orientering har jeg ikke noget imod at oplyse at min baggrund er, at jeg er læge  som indtil for godt 5 år siden var alment praksiserende.

Har i øvrigt været aktiv aktieinvestor i 35 år med stort held som en overvejende langsigtet investor som har set helt bort fra spredning af risiko og rebalancering.Derfor har jeg da også oplevet at min aktieformue 3 gange er blevet reduceret med ca 1/3 uden at dette har fået mig til at sælge og efter 3-5 år værdien været der igen med et stor afkast oveni.

Har på trods af min alder (70 år) en investeringshorisont som er livslang.Der kan naturligvis ske ting som gør, at jeg stille og roligt lemper aktier ud når det anses for hensigtmæssigt.

Min største position er som det nok er fremgået af tidligere indlæg Novo ca 60 %,Alk Abello 10 % og er der en del andre medicinalaktier og aktier i medicoselskaber.Vil blot nævne Sanofi,Bayer,Ambu,Coloplast, Lundbeck og svenske Sobi og Getinge.

Har i øvrigt større beløb i de svenske "magtbolag"(Investor,Kinnevik,Industriverdenen og Lundberg).De svenske skovselskaber SCA og Holmen er også pænt representerede.

Genmab køber jeg nu nok ikke,men det skyldes nok ,at jeg har det med den aktie som Lau måske har  det Novo,er ikke kommet med i tide.Novo er i min optik  atraktivt prissat, hvis det lykkes at administrere Victosa i tabletform i løbet af ca 4år.

Som kuriosum vil jeg nævne ,at jeg forsøger at gøre mine børnebørn til aktieinvestorer ved at give gaver i form af aktier.Mit ældste barnebarn på 14 år har været i erhvervspraktik i Sydbank og han har på eget initiativ købt Genmabaktier for en måned siden og det har han  foreløbig ikke haft grund til at fortryde.
Besvar indlæg

Dato : 23.05.2016 kl.17:51
Brugernavn : John Stihøj

Genmab er i en særklasse på Børsen for tiden. Den ene gode nyhed efterfølges af den næste. Det er en aktie, som jeg aldrig har investeret i, og baseret på en lukkepris idag på 1.205 kommer jeg nok heller ikke til det. Jeg forstår ikke, at aktien kan koste så meget. Her på debatten er der jo rigtig mange dygtige debattører med kendskab til medicinal og biotek. Kan I forklare mig om denne aktie bare skal stige og stige? Jeg hæfter mig ved, at Lei i et tidligere indlæg har skrevet, at han ikke ejer aktien. Med dit kendskab til medicinal kunne det være interessant at høre, hvordan du som ser på denne aktie nu og her. Takker mange gange på forhånd.


Besvar indlæg

Dato : 27.02.2016 kl.08:11
Brugernavn : ger

En aktie er ikke dyr, så længe den kan blive dyrere - er vist én af Buffets mange kloge sætninger. Med et par eller flere Blockbusters på vej er aktien måske ikke så dyr. Måske er den ligefrem billig lige nu? Jeg er nok inhabil, da de første Genmab blev købt til den lange tilbage i 2011 og en del er solgt løbende siden. Den sidste pæne sjat vil jeg nok beholde en rum tid endnu.

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odense
Besvar indlæg

Dato : 25.02.2016 kl.20:37
Brugernavn : Ukendt bruger

Ejer ikke selv aktien og den er heller ikke på "kandidatbænken",Er dog imponeret over, at man nu har mulighed med en rimelig succesrate, at behandle den alvorlige sygdom myelomatose og andre former for knoglekræft .Det er ikke usandsynligt, at den er mere end 49 miliarder værd.Det afhænger også af om politikerne er villige til via tilskudssystemer ,at sørge for at prisen for patienten bliver til at betale.Det er heller ikke udelukket ,at der findes tilstrækkeligt mange som har mulighed for at skaffe midlerne til fortsat overlevelse.Motivationen vil absolut være tilstede!
Verdens befolkning ældes og hjerte-karsygdomme,forhøjet blodtryk og diabetes kontrolleres og behandles med tiltagende succes.Cancer frekvensen tiltager med den heraf følgende længere levealder.
Måske er det ikke helt tosset at gå ind i Genmab!
Besvar indlæg

Dato : 25.02.2016 kl.15:00
Brugernavn : John Stihøj

Det er mit indtryk, at der blandt vore debattører sidder folk med lægefaglig viden. Derfor tillader jeg mig at kaste bolden op til en dialog om Genmab. De har jo nu to produkter på markedet, Arzerra og Darzalex. Desuden besidder de en teknologi, som formentlig kan anvendes til en række andre kræftformer. Darzalex spås et stort salg i 2016. Alt ser jo ganske spændende ud, men kan I vurdere, hvad en fair pris for Genmab er? Jeg kan ikke. Men spørgsmålet er jo, om denne fair værdi er langt højere end de 49,1 mia. kr., som selskabet prisfastsættes til ved kurs 826. Mange mener aktien burde koste 1.000 (de har allerede købt og er derfor ikke rationelle).
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

10-08-2020


USA: Regnskab fra Tencent.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.