Grønlandsbanken

4894 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.02.2016 kl.14:57
Brugernavn : John Stihøj

Jeg ved ikke meget om denne aktie, men af Aktiehåndbogen fremgår det, at udbyttet ligger på et flot niveau, men opgjort på P/E er den noget dyrere end de fleste andre banker. Soliditeten ser pæn ud, så hvis man gerne vil have en aktie med højt udbytte, så forstår jeg godt din interesse for aktien. Personligt sidder jeg og tripper efter at købe Nordea, der ikke har helt samme høje niveau på udbyttet, men ellers for mig fremstår attraktiv.
Besvar indlæg

Dato : 01.02.2016 kl.19:56
Brugernavn : ger

Måske ikke den mest hypede aktie; og heller ikke en aktie konstant på radaren. Men siden jeg for 3 år siden tilfældigvis via Aktionærforeningen fik anledning til at kikke lidt nærmere og gik ind, har den faktisk tjent ganske OK i al stilfærdighed med 10+ % p.a. Dels via pænt udbytte og dels via et par gange ind omkring 600 og ud omkring 660. Nu ser den ud som om den gør det igen; altså går mod de 660+, sandsynligvis i marts før udbyttedatoen.
Andre der har erfaringer med den solide grønlandske bank?

Med venlig hilsen

Gert Jessen, Odnse
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.