Norwegian Air Shuttle

2931 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 07.03.2018 kl.14:10
Brugernavn : John Stihøj

Er der nogle, der har placeringer i Norwegian? Jeg har en lille post i aktien, men den er godt nok risikabel. Hvad gør I andre med aktien. Holder I fast, hvis I ejer den? Jeg vil jo mene, at der er meget dårligt indregnet i aktiekursen, ligesom den er markant shortsolgt. Det må på et tidspunkt få købere frem.


Besvar indlæg

Dato : 25.01.2018 kl.15:20
Brugernavn : John Stihøj

Copy paste fra www.hegnar.no, der i en artikel fabulerer over effekten for Norwegian med dollarens kursfald og olieprisens stigning. Blot til orientering:


"Den kraftige kroneoppturen den siste måneden betyr dermed isolert sett en positiv resultateffekt på 1,15 milliarder kroner for det Bjørn Kjos-ledede flyselskapet dersom man ser bort i fra sikrede posisjoner."


"Den seneste måneden har prisen på flydrivstoff steget med 7,1 prosent, ifølge tall fra den internasjonale transportorganisasjonen IATA, noe som bidrar med en negativ resultateffekt på 525 millioner kroner for Norwegian dersom man utelater det faktum at flyselskapet allerede har sikret en stor andel av drivstoffet sitt til lavere priser."


Min konklusion: Netto må det altså være positivt for resultatet hos Norwegian. Mon ikke regnestykket ser nogenlunde ligeså dan ud for SAS.


Disclaimer: Jeg ejer aktier i begge selskaber.


Besvar indlæg

Dato : 26.01.2016 kl.15:32
Brugernavn : Bjarne

Det undre mig meget, at aktien, der tidligere har ligget mellem 300 og 330 indenfor den sidste
måneds tid nu pludselig skal helt ned i 249. Særligt når olien er faldet så meget. Og dollaren er
trods alt ikke steget noget særligt. Særlig fly selskaberne har megen gavn af olieprisen.
Er det igen shorterne, der ødelægger det?
Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg har abonneret på Aktieinfo igennem mange år og haft stor glæde af dels et meget fint overblik over de generelle økonomiske tendenser, dels gode analyser af udvalgte virksomheder. Jeg har stort set fulgt alle handelsanbefalinger og er kun sjældent blevet skuffet. Aktieinfo har stor integritet og jeg føler mig helt tryg ved deres anbefalinger.
  Jeg kan kun anbefale Aktieinfo, specielt til de, der er nye på aktiemarkedet og til de, der ikke selv har tid til at lave omfattende aktieanalyser.
  Kurt Johansen
  Direktør

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

22-06-2018


Finland og Sverige holder lukket.
Tyskland: Regnskab fra Hornbach Baumarkt.
Kl. 9.30: Indkøbschefernes tillidsindeks.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.