Vestas eller Novo Nordisk.

4470 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 01.01.2016 kl.11:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Godt nytår til alle. Som lille privatinvestor ville jeg købe for 20 % Novo og 80 % Vestas her i starten af året. Det kommer selvfølgelig an på hvor mange penge D disponerer over til investeringen. Investeringen kan jo også være så lille at man kun bør investere i én aktie.
Begrundelse: Vestas har præsteret en flot ordreindgang i 2015. Jeg har hæftet mig ved, at flere af deres store ordrer indeholder enten 5 eller 10 årige servicekontrakter. Det er jo med til at cementere deres "grundøkonomi". Novo er begyndt at "flimre" lidt i kursudviklingen, men kan da sagtens vise sig at stige yderligere.
Besvar indlæg

Dato : 30.12.2015 kl.19:02
Brugernavn : Ukendt bruger

Ok tak.
Besvar indlæg

Dato : 30.12.2015 kl.15:53
Brugernavn : John Stihøj

Hvilken aktie du skal vælge afhænger af en række forhold. Hvad er din risikoprofil? Hvad er din tidshorisont? Hvad mener du selv?

Det er min holdning, at Novo Nordisk fortsat egner sig som en langsigtet investering, hvorfor jeg personligt ville vælge denne, hvis jeg skulle investere i en af de to aktier nu og her.
Besvar indlæg

Dato : 30.12.2015 kl.12:44
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis man skal købe en aktie ,hvad skal man så vælge Vestas eller Novo Nordisk?
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.