DAX-indeks

2541 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 24.09.2015 kl.13:13
Brugernavn : John Stihøj

I løbet af formiddagen har vi set en gentest af støtte ved 9.400 i DAX. Ved seneste test i slutningen af august holdt støtten og førte til en rebound op til 10.500 og dermed brud over den vigtige modstand i 10.400. Bruddet viste sig dog at være falsk. Men hvad sker der denne gang ved test af 9.400? Der er temmelig stor risiko for et brud under 9.400, idet det tyske indeks jo nu for alvor belastes af fald i VW, Daimler og BMW. Hvis 9.400 brydes, er der åbnet for fald til 9.000-niveauet. Det ser ikke godt ud. Hold godt øje med 9.400. Brud vil være kritisk. Eneste håb omkring en mulig rebound på kort sigt er en meget lav RSI. i dag og de kommende dage har stor vigtighed for udviklingen i chartet.


Besvar indlæg


Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

17-06-2019


Sverige: Salgstal for perioden 01-03 til 31-05-2019 fra Hennes & Mauritz.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.