Shortselling

3737 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 25.10.2017 kl.14:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Hvis nogle er interesserede i endnu mere shortede aktier, kan jeg nævne, at GNC Holding (GNC) er shortet med 35% - det er en amerikansk helse og fitness retailer. Jeg har ikke selv aktier i den med går lidt som katten om den varme grød om den. Der er en del artikler på seekingalpha om den


Community HealthSystems (CYH) - den amerikanske hospitalskæde - er short med 25%. Indtjeningne er noget underdrejet, og der har været store tab ifbm nedskrivninger, og det er ved at sælges lidt ud af deres mindst hospitaler for at nedbringe gæld og forbedre profitabiliteten. Aktien ligger totalt underdrejet i kurs 6.3 efter at have toppet i ca 60 for et par år siden. Alt det der palauer omkring obamacare har også tærret hårdt på den lille fyr, men ærligt talt - den har eksisteret i årtier uden obamacare, jeg kan ikke se at det skulle være tå grundvoldsrystende slemt for CYH, at obamacare bliver ændret/rullet tilbage. Jeg ejer selv en 5% position i selskabet :o)


Besvar indlæg

Dato : 23.10.2017 kl.15:45
Brugernavn : Bjarne

Ja, det kræver godt nok gode nerver eller is i maven med den Fingerprint. Der er ikke mange, som tror på den. Med 12,7 % short er den vel steget en lille smule igen. Kan regnskabet virklig blive så dårligt, som kursen antyder ???

Vi får se på torsdag. Mon "de store" køber lidt tilbage op til torsdag?

Mvh.

Bjarne


Besvar indlæg

Dato : 23.10.2017 kl.13:01
Brugernavn : John Stihøj

Har lige fået listen fra Markit Securities med shortpositioner i de selskaber, som i denne uge kommer med regnskaber. Listen toppes af Norwegian med 23,1 % af alle aktier shortsolgt. Fingerprint ligger med 12,7 % af alle aktier shortsolgt. Jeg begynder efterhånden at blive interesseret i Norwegian igen. Fingerprint holder jeg bare fast i. Besvar indlæg

Dato : 21.12.2015 kl.13:05
Brugernavn : John Stihøj

Markit har lavet en opgørelse over de mest shortsolgte aktier her ved indgangen til 2016. Nogle aktier er mere shortsolgt, men de tre jeg specielt hæfter mig ved er FLS (19,1%), Outotec (14,7%) og Elekta (13,0%). Blot til jeres info.
Besvar indlæg

Dato : 23.09.2015 kl.15:37
Brugernavn : John Stihøj

Jf. nye data fra Markit er antallet af shortpositioner i europæiske børsnoterede selskaber nu på niveau med da Grækenlands-krisen var på sit højeste.

Carillion er den mest shortsolgte Eurostoxx50 aktie med hele 25% af alle udestående aktier shortsolgt.

Specifikt nævnes i rapporten, at shortsalget i FLSmidth er steget med 120%. Der er ikke sat tal på, hvor stor en del af de udestående aktier i FLS, der er shortsolgt, men tallet må vel efterhånden være oppe over 15%.

Dette blot til almen info.


Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

 

Kalenderen / Aktier i fokus

08-07-2020


Tyskland: Regnskab fra Cropenergies.
USA: Regnskab fra Bed, Bath & Beyond. Salgstal fra Costco Wholesale.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.