VW

5049 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.12.2015 kl.10:00
Brugernavn : John Stihøj

Tak Lars. Det giver jo god mening efter denne forklaring. Nye salgstal fra USA viste dog i november et fald i salget af VW biler på 25%. Det burde trække modsat.
Besvar indlæg

Dato : 01.12.2015 kl.12:27
Brugernavn : Lars Bech

Hej John
Var der ikke en nyhed om, at VW kunne nøjes med en lille plastik-dims og en software-opgradering for at klare sig og det ville kun beløbe sig til 500 mio. EUR ? Måske det kan være baggrunden ?
Besvar indlæg

Dato : 26.11.2015 kl.18:09
Brugernavn : John Stihøj

Selv om der er væltet flere dårlige sager ned over VW er aktien i de seneste rebounded betydeligt. Da det så værst ud var aktien faldet med 50%, men på baggrund af dagens lukkekurs er faldet nu begrænset til 26% i forhold til før skandalen startede. Jeg har ingen logisk forklaring på de seneste dages optur. Derfor mener jeg, at man gør klogest i at holde sig væk. Er der andre holdninger?
Besvar indlæg

Dato : 24.09.2015 kl.13:16
Brugernavn : John Stihøj

Jf. oplysninger fra Ritzau skulle Nordea og deres kunder have tabt 170 mio. kr. på kursfaldet i VW. Indtil videre holder de fast, men de vil ikke købe ekstra op, så vidt jeg forstår tingene. Mit personlige råd er: Afvent opsamling. Denne sag kan blive særdeles kritisk for de tyske bilproducenter. VW kan umiddelbart se billig ud efter de seneste dages fald, men ......
Besvar indlæg

Dato : 23.09.2015 kl.09:58
Brugernavn : John Stihøj

Det er en skandale af kæmpe dimensioner. Decideret svindel. Ikke godt for investortilliden. Jeg selv holder mig langt fra aktien, og jeg overvejer end ikke at samle op uanset hvor billig, den måtte blive. De har skuffet big time ved i den grad bevidst at undgå lovgivningen. Så ikke et issue for mig - uanset pris.
Besvar indlæg

Dato : 22.09.2015 kl.21:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Er desværre aktionær i VW.Frygter at vi kun har set toppen af isbjerget,men beholder alligevel mine aktier.Synes dog ikke man skal gå ind i aktien det kan blive meget værre.VW kan da vist kun håbe på at andre fabrikanter har benyttet samme tricks og gerne også amerikanske.Det er dog nok mindre sandsynligt,flertallet af amerikanerne gider ikke køre i "dieselhakkere".
Efter de sidste dages kursfald kan man finde mange andre atraktive aktier.Personligt synes jeg at de svenske "magtbolag" som for eksempel Investor,Industrivärlden og Lundbergs er bedre køb med et godt stabilt direkte afkast.Om ikke andet mener jeg, at man som langsigtet investor kan sove bedre o natten
Besvar indlæg

Dato : 22.09.2015 kl.15:18
Brugernavn : Bjarne

Egentlig mærkeligt, at ingen har nævnt VW endnu, efter den store skandale. Kursen er faldet med ca 40% de seneste par dage. Er det så en kort opsamlingsmulighed, eller et godt køb nu. Jeg tænker på hvordan kursen vil være om f.eks. en måned. Ville man så have gjort et godt køb, eller har man skåret sig på den berømte kniv?
Jeg vil erkende, at jeg selv er gået ind på kurs 106. Overreaktion, eller viser der sig noget som gør det hele meget værre.
Hvad tænker i andre?

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

 

 • Gitte Bjørg, Direktør i PeoplePartner ApS. Kunde siden november 2016. ”Jeg er særdeles tilfreds med den viden og rådgivning, som Aktieinfo dagligt tilbyder. Aktieinfo er en nærværende, seriøs og meget jordbunden sparringspartner, der bidrager til at skabe merværdi for mig i mine aktiehandler. Jeg kan kun varmt anbefale Aktieinfo til såvel nye som erfarne på aktiemarkedet.”

  Vil du også have større afkast?

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er meget tilfreds med Aktieinfos købs- og salgsanbefalinger, som jeg får via mail. De hjælper mig i min beslutningsproces, når jeg handler på aktiemarkedet og de er altid informative og klart formuleret. Derfor kan jeg stærkt anbefale Aktieinfo til andre - også dem, som er nye på markedet! Benedikte 23 år.

  Vil du også have større afkast?

 

Kalenderen / Aktier i fokus

04-06-2020

Danmark: Årsregnskab fra Glunz & Jensen.
Tyskland: Kl. 9.55: PMI-tal.
EU: Kl. 13.45: Centralbankmøde afsluttes.
USA: Regnskab fra Nike, Gap Inc.
Se hele finanskalenderen

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.
Denne information deles muligvis med tredjepart.
Læs mere om cookie- og privatlivspolitik.