VW

7751 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 02.12.2015 kl.10:00
Brugernavn : John Stihøj

Tak Lars. Det giver jo god mening efter denne forklaring. Nye salgstal fra USA viste dog i november et fald i salget af VW biler på 25%. Det burde trække modsat.
Besvar indlæg

Dato : 01.12.2015 kl.12:27
Brugernavn : Ukendt bruger

Hej John
Var der ikke en nyhed om, at VW kunne nøjes med en lille plastik-dims og en software-opgradering for at klare sig og det ville kun beløbe sig til 500 mio. EUR ? Måske det kan være baggrunden ?
Besvar indlæg

Dato : 26.11.2015 kl.18:09
Brugernavn : John Stihøj

Selv om der er væltet flere dårlige sager ned over VW er aktien i de seneste rebounded betydeligt. Da det så værst ud var aktien faldet med 50%, men på baggrund af dagens lukkekurs er faldet nu begrænset til 26% i forhold til før skandalen startede. Jeg har ingen logisk forklaring på de seneste dages optur. Derfor mener jeg, at man gør klogest i at holde sig væk. Er der andre holdninger?
Besvar indlæg

Dato : 24.09.2015 kl.13:16
Brugernavn : John Stihøj

Jf. oplysninger fra Ritzau skulle Nordea og deres kunder have tabt 170 mio. kr. på kursfaldet i VW. Indtil videre holder de fast, men de vil ikke købe ekstra op, så vidt jeg forstår tingene. Mit personlige råd er: Afvent opsamling. Denne sag kan blive særdeles kritisk for de tyske bilproducenter. VW kan umiddelbart se billig ud efter de seneste dages fald, men ......
Besvar indlæg

Dato : 23.09.2015 kl.09:58
Brugernavn : John Stihøj

Det er en skandale af kæmpe dimensioner. Decideret svindel. Ikke godt for investortilliden. Jeg selv holder mig langt fra aktien, og jeg overvejer end ikke at samle op uanset hvor billig, den måtte blive. De har skuffet big time ved i den grad bevidst at undgå lovgivningen. Så ikke et issue for mig - uanset pris.
Besvar indlæg

Dato : 22.09.2015 kl.21:46
Brugernavn : Ukendt bruger

Er desværre aktionær i VW.Frygter at vi kun har set toppen af isbjerget,men beholder alligevel mine aktier.Synes dog ikke man skal gå ind i aktien det kan blive meget værre.VW kan da vist kun håbe på at andre fabrikanter har benyttet samme tricks og gerne også amerikanske.Det er dog nok mindre sandsynligt,flertallet af amerikanerne gider ikke køre i "dieselhakkere".
Efter de sidste dages kursfald kan man finde mange andre atraktive aktier.Personligt synes jeg at de svenske "magtbolag" som for eksempel Investor,Industrivärlden og Lundbergs er bedre køb med et godt stabilt direkte afkast.Om ikke andet mener jeg, at man som langsigtet investor kan sove bedre o natten
Besvar indlæg

Dato : 22.09.2015 kl.15:18
Brugernavn : Bjarne

Egentlig mærkeligt, at ingen har nævnt VW endnu, efter den store skandale. Kursen er faldet med ca 40% de seneste par dage. Er det så en kort opsamlingsmulighed, eller et godt køb nu. Jeg tænker på hvordan kursen vil være om f.eks. en måned. Ville man så have gjort et godt køb, eller har man skåret sig på den berømte kniv?
Jeg vil erkende, at jeg selv er gået ind på kurs 106. Overreaktion, eller viser der sig noget som gør det hele meget værre.
Hvad tænker i andre?

Mvh.

Bjarne
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

18-08-2022


Danmark: Regnskab fra GN Store Nord, DS Norden, Nilfisk, Alm. Brand, Trifork, H+H, Lån &
Spar, HusCompagniet, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland – Fyn.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.