nybegynderråd til C20

3849 visninger
Tilbage til oversigten
Dato : 17.09.2015 kl.12:13
Brugernavn : John Stihøj

Velkommen på debatten. Og ja - der er altid plads til et (godt?) råd:-)

Det korte svar på dit spørgsmål er klart nej. Du kan ikke forvente at tjene 25% årligt i afkast. 2015 tegner til at blive et ekstraordinært godt år for aktier. Hvis jeg ikke husker helt forkert siger man, at over tid kan man på baggrund af historikken forvente et årligt afkast på 7-8%. Men der er jo heller ikke så skidt endda.

Det glæder mig at læse, at du som ny investor ikke har tænkt dig at gøre brug af gearing, der efter min mening er alt for risikabelt. Sats hellere langsigtet og gå efter lidt lavere afkast. Så sover du bedre om natten.
Besvar indlæg

Dato : 15.09.2015 kl.23:38
Brugernavn : Ukendt bruger

Er ny herinde så håber der også er plads til et godt råd:)
Mit spørgsmål er kort og godt: Kan man som total nybegynder i aktieverdenen og med 200.000 kr på sidelinjen forvente et årlig afkast på ca. 50.000 kr udelukkende ved at købe aktier i C20 indexet og uden brug af gearing, certifikater og hvad der ellers findes af alternative suppleringer til køb og salg?
På forhånd tak for evt. tip.
Besvar indlæg
Vil du også være en bedre investor?
Med et abonnement hos Aktieinfo bliver du klædt godt på til succes på aktiemarkedet.
Vi laver benarbejdet for dig så du nemmere kan træffe de valg der kan give dig størst muligt afkast!

Klik her og se hvordan


 

 

Det siger kunderne:

 • Palle Larsen fra Trading Center Odense har været kunde hos Aktieinfo i mange år: ”Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg får fra Aktieinfo. Deres kort- og langsigtede handelstips om køb og salg giver mig fuld value-for-money”

  Vil du også have større afkast?

 • "Aktieinfos råd har givet mig et godt overskud" – mandlig kunde, 65 år.

  Vil du også have større afkast?

 • Jeg er en tilfreds og mangeårig kunde hos Aktieinfo. Jeg får viden, tips og ideer til selv at kunne foretage egne investeringer. Og det er gået godt med mit afkast, siden jeg blev kunde hos Aktieinfo. Jeg er også meget tilfreds med, at jeg fra tid til anden kan ringe og tale med John Stihøj, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Jeg giver Aktieinfo mine varmeste anbefalinger. Orla

  Vil du også have større afkast?

 • "Som lille privat investor er det vigtigt at have en sparrings-partner til at se de økonomiske ting, som man ikke selv har haft på radaren.
  Den sparringspartner er Aktieinfo i form af daglige nyhedsbreve samt større og detaljerede aktievurderinger. Meget værdifuld." Linda, privat investor

Kalenderen / Aktier i fokus

25-05-2022


Danmark: Regnskab fra Brdr. A&O Johansen, Sanistål.
Sverige: Markedet lukker ved middagstid.
Norge: Regnskab fra Everfuel.
Se hele finanskalenderen

 

Tilmeld dig GRATIS nyhedsbrev
Luk
Få gratis nyhedsbrev om aktier, investeringer, analyser, trends og porteføljer.